- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Bu topikte örgülerimizi paylaşalım mı hanımlar :) ben başlayayım Eki Görüntüle 1935788
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunuda kabul ediyormusunuz :)
Bunlarda benden
Eski fotolar olmadığı için yeni yaptıkca eklerim canım
Tamam canım bekliyorumÖrdüğüm bi patik daha var bitireyim paylaşırım hemen
Havlu kenarı örüyorum. Ama sürekli bişeyler yaptığım söylenemez. Örgü , dantel,oya bilirim, örgüde örnek çok bilmiyorum ama dantelde çıkarırım hemen her örneği.Tamam canım bekliyorum
Başka seyler örüyor musun
Dimi insan hemen bitirmek istiyorHavlu kenarı örüyorum. Ama sürekli bişeyler yaptığım söylenemez. Örgü , dantel,oya bilirim, örgüde örnek çok bilmiyorum ama dantelde çıkarırım hemen her örneği.
Ama uzun süren işlerden çok sıkılıyorum. Çabuk bitsin benim ki o yüzden favorim patik bu aralar
Papatyalar çok hoşmışş bayıldım elinize sağlık canımBunlarda benden olsun. Bende lif yapıyorum :)Eki Görüntüle 1935817
Ay insan bunları kullanmaya kıyamaz kiBunlarda benden olsun. Bende lif yapıyorum :)Eki Görüntüle 1935817
çok teşekkür ederim :) evet kullanmaya kıyılmazlar işte çeyiz hazırlığı yapanlar nişan söz bohçası için böyle şeyler isteyebiliyor :) Ortaya da böyle tatlış şeyler çıkıyor :)Papatyalar çok hoşmışş bayıldım elinize sağlık canım
Boyunluga bayildim canim ellerine saglik
bu şapkayı nasıl ördünüz canım
Tesekkur ederiz ablasıGule gule kullansin canim :)