• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgucu ariyorum

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
Konuyu yanlis yerde actiysam ozur simdiden ama bulamadim uygun yer
Ben yatagimin ustune ortecek orgu battaniye yapacak birini ariyorum tabiki ucuk rakamlara degil
Umarim yapabilecek vardir:)

Ben yatagimin ustune ortecek orgu battaniye yapacak birini ariyorum tabiki ucuk rakamlara degil

merhaba hangi şehirdesiniz nasıl bir model düşünüyorsunuz foto atabilirmisiniz yıllarca elimden tıg düşmedi anlaşırsak ben yapmak isterim sevgiler

Ben yatagimin ustune ortecek orgu battaniye yapacak birini ariyorum tabiki ucuk rakamlara

Merhaba efendim heer tur dantel isi elimden gelierrrrfendim fiyatda uygundur ben ankaradayim egee dusunurseniz bu benim trelim tabi gorusmek isteerseniz 05342733757trsekurleer

Son düzenleme:
merhaba hangi şehirdesiniz nasıl bir model düşünüyorsunuz foto atabilirmisiniz yıllarca elimden tıg düşmedi anlaşırsak ben yapmak isterim sevgiler

hangi model nasıl bırsey düşünüyorsunuz onu belirleyin ona göre konuşalım ben yapabilirim özelden yazamıyorum birde istanbuldamısınız

slm yaptırmak istediğiniz yatak örtüsünü merak ettim doğrusu

Back