Örgü şişi tutuş hakkında

Bilgin melissa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
34
10
3
35
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Sizlerle bi fikir alışverişi yapalim istedim. Örgü örmeyi çok seviyorum fakat söyle bir sorunum var normal insanlar gibi şiş tutamıyorum. Örgü örerken sol elimdeki şişi mutlaka sabit tutmam gerekiyor . Diğer türlü deniyorum sis sabit durmazsa elimden düşüyor. Ne yapicam bilmiyorum. Sizde bu tip sıkıntılar yaşıyor musunuz?

Örgü örmeyi bilmiyorum ama küçüklüğümde annemi örerken görmüştüm. Bir şişi koltuk altına doğru sıkıştırırdı.:rapci:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Sizlerle bi fikir alışverişi yapalim istedim. Örgü örmeyi çok seviyorum fakat söyle bir sorunum var normal insanlar gibi şiş tutamıyorum. Örgü örerken sol elimdeki şişi mutlaka sabit tutmam gerekiyor . Diğer türlü deniyorum sis sabit durmazsa elimden düşüyor. Ne yapicam bilmiyorum. Sizde bu tip sıkıntılar yaşıyor musunuz?
Zamanında yeğenime atkı falan yapardım ama
Yok canlandıramadım tam gözümde örebiliyorsan sorun yok
Hoşgeldin bu arada

Merhaba sizin çevrenizdeki diğer insanlar sabit tutmuyo mu? Şaşırdım. Benim kayınvalidem annem dahil herkes sabit tutuyor ben de tutamıyoru boşlukta örüyorum ikisine de. Sizin yaptığınızın doğru olduğunu örgünün iyi oturmayacağını söylüyo benim anneler. Kendi annem sol şişi kolunun altına koyup destekliyor. Benim ikisi de boşlukta. Herkes nasıl güzel örüyorsa öyle örsün canım boşverin ben de sabit tutarak hiçbi şey öremiyorum el alışmış bi kere diğer türlüsü güzel olmuyır

Sol şiş kol altına sabitlenir, sağdaki de dirsek üstüne alınır bende. Sol sabit kalır yani. Örgü örmeyi özlediğimi farkettim bu arada.

Merhaba sizin çevrenizdeki diğer insanlar sabit tutmuyo mu? Şaşırdım. Benim kayınvalidem annem dahil herkes sabit tutuyor ben de tutamıyoru boşlukta örüyorum ikisine de. Sizin yaptığınızın doğru olduğunu örgünün iyi oturmayacağını söylüyo benim anneler. Kendi annem sol şişi kolunun altına koyup destekliyor. Benim ikisi de boşlukta. Herkes nasıl güzel örüyorsa öyle örsün canım boşverin ben de sabit tutarak hiçbi şey öremiyorum el alışmış bi kere diğer türlüsü güzel olmuyır

Boslukta tutmak bana doğru gelen. Bizim ailede de herkes boslukta örüyor. Bi ben sol şişi bi yere sabitlemek zorundayim. Diger türlü sol elimde şiş tutamıyorum.

Sis dediniz de aklima su geldi: Anneanne veya babaannesinin 7-8 ince sisle patik ordugunu hatirlayan var mi? :)

Deli gibi ozluyorum onlarli gunleri.

Açılın örgücü geldi. :)
Herkesin tutuş şekli farklı oluyor.
İlk öğrendiğinde nasıl alıştıysan öyle gider.
Ama örgü en düzgün; sol şiş sabit tutularak örülüyor.

Ben örgüden anlamam ama annem solak olduğu için sanırım, sizin tam tersiniz. Sağ taraf şişi sabitleyip soldan yapıyor. Bence nasıl rahatsanız doğrusu odur, takılmayın hiç yanlış mı yapıyorum diye.

Ben örgü yapıyorum şuan elimde bi tane var ustayım diyemem ama acemide sayılmam yani düşürmeden ediyorum ;)

Yaparsınız kolay sonra sizi kimse durduramaz ;)

Back
X