• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü severler toplandik

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selam kızlar
Örgü sevenleri bekliyorum
Birbirimize hem model konusunda hemde örgü teknikleri hakkında yardımcı olacağımız sohbet edebileceğimiz bir konu olsun istedim herkesleri beklerim

Bende çok istiyorum değişik örgü teknikleri öğrenmek ama düz ve tersten başka bişey bilmiyorum yakinda ogluma biseyler ormek istiyorum onun için konuyu takipteyim

karbeyaz73başladım48650652 .!.:
Bende çok istiyorum değişik örgü teknikleri öğrenmek ama düz ve tersten başka bişey bilmiyorum yakinda ogluma biseyler ormek istiyorum onun için konuyu takipteyim
Hoşgeldin canım

Ben bir sene önce başladım canım şimdide birşeyler örüp satarak harçlığımi çıkarmak istiyorum
Öğrenirsin inşallah

İstersen önce düz veya 1 ters 1 düz tekniğiyle bir süveter veya bere yaparak baslayabilirsin

Hayır yarıist alcam kazak ormek istiyorum düz bişey ama kaç numara sis alcam nasıl bir ip kullanmam gerekiyor bilmiyorum aldığım yer yardimci olur herhalde geçmişte örmuştüm bir kaç parça
Alize veya kartopu alabilirsin 3.5 numara şişle uyumlu bir ip iste

Teşekkür ederim 4 aylık oğlum var ona kazak ormek istiyorum ayaşı için kaç ilmekle başlamalıyım? on tarafı için kaç ilmekle başlamalıyım?
50 -70 ilmek arası başlayabilirsin ipin kalınlığına göre değişir ben gorumcemin bebeği için 50 ilmek başladım 1 yaş a kadar olur ama dediğim gibi ipin kalınlığı önemli

Back
X