• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örgü oyuncaklarım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sihri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şeker olmuş hepsi.eline emeğine sağlık.bende kızıma yapmak isterdim.siteni ziyeret edeceğim.

hepsi birbirinden muhteşem maşallah ne kadar beceriklisiniz çok beğendim yaa, pasajınızın adresinide verebilrmisiniz?

Hepsi birbirinden güzel.Maşallah size.Bende bebeğim için almak isterdim.Satmayı düşünüyor musunuz?Yoksa dükkanınız mı var?Yada öğretici misiniz?Çok meraklandım..:1:

merhaba arkadaşım konuya bakıyormusun bilmiyorum ama birkaç siparişim olucak bloga ayrıca bakıyorum. beğenirsen yazımı görürüm. ulaşırsan sevinirim

gercekten bayıldım cok hoş görünüyorlar yapılıslarını biraz anlatabilirmisiniz bizde denesek bu kadar güzel olmaz ama denemekten zarar gelmez:D

arkadaşlar taşınma telaşım vardı, mesajlarınızı yeni gördüm ve çok tşk ediyorum, oyuncaklardan,her türlü oyuncak,figür,çizgifilm karakteri...istanbul anadolu yakasında oturuyorum öğrenmek isteyenler için kurs da verebilirim....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım buna bakabilir misin?

Eklentiler

• $miskin.jpg
    $miskin.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 97
Bunlardan bir ara bende yaptım, dolayısıyla nekadar zahmetli olduğunu biliyorum. Emeklerine sağlık. Hepsi çok güzeller.

örgü konusuna çok uzak olmama rağmen böyle şeyler yapıp sevdiklerime hediye etmek istiyorum
keşke bende yapabilseydim
elinize sağlık çok güzeller hepsi

Back