örgü oyuncaklarıım.......

Gerçekten çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık. Acaba nasıl başladınız yapmaya, bugünlerde bırakın Türkiye'yi dünyada salgın gibi....Hem boyasız hem fabrikasyon zehirlerinden uzak, hem de asla şiddet içerikli değil. Çok güzel benim çok hoşuma gitti gerçekten. Çocukların ellerinde hep silah, tüfek falan var. Şeker kız, arı maya artık Nuh nebiden kaldı sanki.
Sakıncası yoksa bize de biraz anlatırmısınız yapılışını???:))))

bende nette görüp vuruldum bu oyuncaklara,amigurumi yapılışı,amigurumi diye arayıp bulduğum tüm vidyoları(ozaman yerli vidyo yokdu youtube daki bütün vidyoları seyretmişdim...ama şimdi nette daha detaylı açıklamalar var.....sizde amigurumi yapılışı diye ararsanız bulabilirsiniz.....görmeden pek kolay olmuyor çünkü.... sık iğne tekniği ile yapılıyor, sihirli halka denilen yöntem ile başlanıyor,ipi parmağa dolayığ içini doldurup boşda kalan ipi büzüyoruz..istediğimiz boyuta gelene kadar arttırıp biraz arttırmadan örüp sonrada kesmeye başlaıyoruz.arttırma 1 ilmeğe 2 kere batmak,eksiltme 2 ilmeği birden örmek.....
kısaca böyle anlatabilirim....

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar özellikle akordion köpeğe bayıldımm.. :))

sanirim görüpte bayilmayan yok, ve bende bayildim :)
ellerinize emeginize saglik..

bana her biri o kadar kiymetli ve degerli geliyorki.. oyuncakcida satilandan cok daha degerli..
ve dahada pahali olmasi gerekir..
muhtesemler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…