• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örgü oyuncaklarıım.......

anaokulu öğretmeni siparişi üzerine ördüğüm el kuklası,her türlü el kuklası örülür....

Son düzenleyen: Moderatör:
sen cidden supersin tatlım ellerine saglık çok muntazam elinin ayarı ben bir annemi bilirim bu işlerde ustune tanımam örgü dantel işlerinde tum samimiyetimle soyluyorum birde seni gordum hem degişik hem mukemmel... umarım bu emeginle ciddi bir kazanç elde edersin ...

getattachment1kz.jpg
[/URL][/IMG]

sipariş ördüğüm şirinem....
yapılışı sitemde mevcuttur,yapmak isteyen arkadaşlara....
wwwnevalim.blogspot.com....

evet fotolar gözükmüyo malesef.yanlız bütün forumlarda resim gözükmüyo imageschack la yüklenen resimler.galiba imageschack da var bi sorun...

ay bunlar süper olmuş ellerinize sağlık :86::86::86::86::86:
özelliklede
süngerboba bayıldım[]

Ìnanmiyorum hepsi de cok müthisler ...

" Kendi el emekleriniz " daha önce bu bölüme pek fazla bakma imkani bulamamistim ...

Baktigim andan itibaren de büyülendim gercekten ..

Hepiniz birer sanatcisiniz ve el emekleriniz de birer sanat eseri ..

Ben böyle düsünüyorum ..

Hepinizin ellerine saglik ..

canım aynı resmi 2 defa yükleme olurmu:34:bide blogun neden açılmıyor bütün blogspotlar öyle sanırım:44:

bazen yüklüyorum açılmıyo bi daha yüklüyorum sonradan bakıyorum açılıyo,ama genelde dikkat edrim aynılarını yüklememeye,evet bloglar açılmıyor,mahkeme kararı ile blogspot üzerinden yayın yapan bütün bloglar kapandı ama yakında açılacak inş,digitürkün şikayetiyle kapanmış,maç yayını yapıyomuş bazı bloglar mahkeme de toptan kapamış.....

bazen yüklüyorum açılmıyo bi daha yüklüyorum sonradan bakıyorum açılıyo,ama genelde dikkat edrim aynılarını yüklememeye,evet bloglar açılmıyor,mahkeme kararı ile blogspot üzerinden yayın yapan bütün bloglar kapandı ama yakında açılacak inş,digitürkün şikayetiyle kapanmış,maç yayını yapıyomuş bazı bloglar mahkeme de toptan kapamış.....

anladım canım:34:işallah açılır en kısa zamanda.

Back