örgü oyuncaklarıım.......

harikasın diyorum baska bişi demiyorum inş atmam olursa elim para görürse bende oğluma caliu bebk yaptırmak isterim çok güzel yapmışsın oğlumda çok seviyor ellerine saglık hayırlı işler

Ellerine sağlık canım, muhteşemler, bayıldım

Cok cok guzeller hepsi. favorim seker kiz candy. Cok emek ve sabir istiyor bu isler ellerinize saglik

masallah ua super bunlar cok begendim cok severim boyle seyleri.. elinize saglik.. keske nasil oruldugunu bende bilsem.. ogretecek kims eyokki cevremde..

canım amigurumi yapılışı şeklinde ararsan vidyolar bulabilirsin,youtube da da vidyolar var,ben bulduğum vidyoları seyretmişdim ilkin:)

ellerinize sağlık hepsi ayrı ayrı muhteşem.. bi ara bende denemiştim ama yapamadım sonra bıraktım :) bunları gördükten sonra insanın yapası geliyor valla

hepsi çok güzel olmuş
bir ara bende merak sarmıştım amigurumiye
amineko,tavşan, at örmüştüm çok zevkli
siz şemadan mı yararlanıyorsunuz yoksa kafanıza göre mi sayılarını ayarlıyorsunuz?

canım karakter çalışırsam kendim kafamdan yapıyorum ama uzun kulak hello kityy gibi oyuncaklar sayılı...er iki şekildede yapıyorum yani...

evet,biz edi siz kaldık umarım senin yanında mutludur:) eminim mutludur:) biz çok alışmıkdık ediye...

bende şimdi bi bebek yapıyorum ama sormak istediğim birşey var artırma ve eksiltmeyi nasıl yapıyosunuz ? ? ? benim yaptıgım düzgün olmadı buda hem sayıdan hemde artırma ve eksiltme yönteminden kaynaklanıyor. ben kendi kafama göre yaptım pek düzgün olmadı :))

canım arttırma yapmak için 1 ilmeğe 2 kere batıyosun yani bir ilmeğe 2 sık iğne yapıyosun,eksiltmek için de istersen 1 ilmek atla,bu yöntemde delik kalabiliyo,istersen de iki ilmeği birlikde ör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…