örgü oyuncaklarıım.......

isteyen herkes de yapabilir bence canım,çocuklarını mutlu görünce insanın daha çok yapası geliyo....

hepsi süper olmuş canım ellerine sağlık

hepsi çok güzel ellerinize sağlık.
bende zaman,zaman örüyorum çok keyifli oluyor.

hepsi de çok süpper..bayıldım gercekten canım..
el yapımı gibisi varmı..benim bile alıp oynayasım geldi ki
ilerde inşaallah çocuğuma hep böyle el dokuması orjinal oyuncaklar alıcam..
plastik boyalı kanstrojen herşeyden uzak..
ellerine kollarına sağlık..maşaallah sana.

ama bunlar şişle örülmüş sonuncuda da video yok (26:

evet canım bende sonradan farkettim şil örgüsü olduğunu,en son linki vermemin sebebi de o forumda çim örgüsü etkinliği başlamış ya oraya üye olup girip bakarsan belki sana yararlı şeyler bulabilirsin diye verdim onu...inş faydalı olur....

Mükemmel olmuş ne kadar emek vermişsin hepsine çok özenmişsin kutluyorum seni .

merhabalar;
elişleriniz harika önce onu belirteyim ellerinize sağlık.ayrıca sık kullananlarıma ekledimaçık şekilde msn adresi vermek yasak isteyen olursa özel mesajla verirsiniz.diğeri ise blogunuzda kadınlar kulubü linkini göremedim eklerseniz blog adresini k.kda verebilirsiniz.ha bide unutmadan örgülerinize imzanızı eklerseniz resimleriniz çalınırsa bile size ait olduğu belli olur.bunlara dikkat ederseniz sevinirim.sevgilerimle

kadınlar kulübü logosu nasıl ekleniyor,kod nerdedir acaba?

canım hangi iple daha kolay örülüyor ben merzerize ipla yapıyorum daha parlak ve canlı olsun diye ama çok yoruyor beni merserize tavsiye ettiğin ip varmı bana

ben daha çok nako bonbon liks kullanıyorum canım.ama opal 4 mevsim merserize bulabilirsen çok güzelirb ip ama heryerde bulunmuyor malesef...nako pırlanta da çok güzel ve parlak bi ip.

canım aklıma geldikçe iplei yazıyorum:) eğer kalın ip iptersen nako fallım var,bonbon klasik de var ama o çabuk tüyleniyo...

ip konusunda yardımların için çok teşekkür ederim bu arada takipçinim tatlım ellerine sağlık :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…