- 9 Ekim 2013
- 81
- 34
- 34
Canım bende yüzlerce tarif var fakat kanguru varmı bilmiyorum resmini görmem lazım yardımcı olmak isterim herzamanmerhaba
ben de amiguramiye yeni başladım.çok zevkli bir uğraş açıkçası.kira kanguru var hani bilirsiniz onun şablonu yani tarifi sizde varsa rica edebilir miyim ?
Evetttt :) şimdi hatırladım evet var tarifimerhaba
ben de amiguramiye yeni başladım.çok zevkli bir uğraş açıkçası.kira kanguru var hani bilirsiniz onun şablonu yani tarifi sizde varsa rica edebilir miyim ?
Evetttt :) şimdi hatırladım evet var tarifi
Eki Görüntüle 1477579 işte kangurumuz bu :) varsa ve bana tezel_neslihan@hotmail.com adresine maille gönderebilirseniz çooooook müteşekkir olurum
hiç farketmez ben ingilizceyi çeviririm :) çoooooooooooook teşekkür ederim şuan çok mutlu oldum :)İngilizce olarak var 2 tane gönderdim inşallah gelmiştir.haber ver gelmişse bikaç model daha göndereyim.buarada türkçe tarif olanıda vardı onu arıyorum dosyalarımda
gerçekten çok mutlu ettiniz beni :) çok teşekkür ederim.ayrıca inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz mis kokusunu benim için de çekin içinizeLayla serisinden yaklaşık 15 tarif gönderdim elimdekilerden inş işine yararlar .yanlız ing Ve ispanyol tarifler
birde ben size amiguramilere hangi ipi kullandığınızı sorsam ?Layla serisinden yaklaşık 15 tarif gönderdim elimdekilerden inş işine yararlar .yanlız ing Ve ispanyol tarifler
gerçekten çok mutlu ettiniz beni :) çok teşekkür ederim.ayrıca inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz mis kokusunu benim için de çekin içinize
çok yardımcı oldunuz teşekkürler.Amigurumilerde ben nako pırlanta kullanıyorum tüylenme yapmıyor .ten rengi bebeklerde kesinlikle pırlantanın 3148 numarasını tavsiye ederim.2,5 numara tığ....buarada iyi dileklerin için teşekkür ederim
Merhaba, bu tarifi bende çok aradım fakat yabancı sitelerden satın alamdım bile , paypal istiyor Türkiye de yok, gönderebilirseniz çok memnun olurum, sizin yazınızı görüp siteye sayenizde üye oldum, şimdiden teşekkür ederim, mail adresim: nilgunvurgun@hotmail.comİngilizce olarak var 2 tane gönderdim inşallah gelmiştir.haber ver gelmişse bikaç model daha göndereyim.buarada türkçe tarif olanıda vardı onu arıyorum dosyalarımda