Örgü Örgü oyuncaklar

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merhaba
ben de amiguramiye yeni başladım.çok zevkli bir uğraş açıkçası.kira kanguru var hani bilirsiniz onun şablonu yani tarifi sizde varsa rica edebilir miyim ?
Canım bende yüzlerce tarif var fakat kanguru varmı bilmiyorum resmini görmem lazım yardımcı olmak isterim herzaman

İngilizce olarak var 2 tane gönderdim inşallah gelmiştir.haber ver gelmişse bikaç model daha göndereyim.buarada türkçe tarif olanıda vardı onu arıyorum dosyalarımda
hiç farketmez ben ingilizceyi çeviririm :) çoooooooooooook teşekkür ederim şuan çok mutlu oldum :)

Önemli değil .gönderdiğim mail gelmişmi peki güncellememiştim hotmailimi o yüzden soruyorum geldiyse devam edicem :)

Layla serisinden yaklaşık 15 tarif gönderdim elimdekilerden inş işine yararlar .yanlız ing Ve ispanyol tarifler

Layla serisinden yaklaşık 15 tarif gönderdim elimdekilerden inş işine yararlar .yanlız ing Ve ispanyol tarifler
gerçekten çok mutlu ettiniz beni :) çok teşekkür ederim.ayrıca inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz mis kokusunu benim için de çekin içinize

Amigurumilerde ben nako pırlanta kullanıyorum tüylenme yapmıyor .ten rengi bebeklerde kesinlikle pırlantanın 3148 numarasını tavsiye ederim.2,5 numara tığ....buarada iyi dileklerin için teşekkür ederim
gerçekten çok mutlu ettiniz beni :) çok teşekkür ederim.ayrıca inşallah yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz mis kokusunu benim için de çekin içinize

Amigurumilerde ben nako pırlanta kullanıyorum tüylenme yapmıyor .ten rengi bebeklerde kesinlikle pırlantanın 3148 numarasını tavsiye ederim.2,5 numara tığ....buarada iyi dileklerin için teşekkür ederim
çok yardımcı oldunuz teşekkürler.

İngilizce olarak var 2 tane gönderdim inşallah gelmiştir.haber ver gelmişse bikaç model daha göndereyim.buarada türkçe tarif olanıda vardı onu arıyorum dosyalarımda
Merhaba, bu tarifi bende çok aradım fakat yabancı sitelerden satın alamdım bile , paypal istiyor Türkiye de yok, gönderebilirseniz çok memnun olurum, sizin yazınızı görüp siteye sayenizde üye oldum, şimdiden teşekkür ederim, mail adresim: nilgunvurgun@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…