örgü oyuncak satmak kolaymı

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
kızlar günaydın,

bu sıralar biraz maddi sıkıntı içerisindeyiz ben kızlarıma daha önce örgü bebeklerden yapmıştım güzel yapabiliyorum birazda benim hayal dünyam geniştir farklı şeyler çıkarabiliyorum. bunlardan yapsam işi ticarete dökebilirmiyim para kazanabilirmiyim. birde ben kimseye bebek satıyorum falan diyemem. biri çok beğense hediye ederim. bu durumdan nasıl kurtulabilirim. daha önce hiç ticaret deneyimimde yok. sizce yapabilirmiyim. biraz motive edermisiniz beni.
bu arada çalışıyorum memurum eşimde kamuda ama borçlarımız var ev borcu araba borcu kızımın okul taksitleri küçüğün bakım parası derken epey sıkıştık ayı zor getiriyoruz. ben ek birşeyler yapayım diye düşünüyorum nasıl olur sizce

bir kaç model yapıp kk üzerinden satış postu açın, instagrama falan koyun, öyle bir deneyin derim.
bazı dükkan sahipleri biliyorum, işlerinin yüzde ellisini instagram üzerinden yürütüyorlar.

bir kaç model yapıp kk üzerinden satış postu açın, instagrama falan koyun, öyle bir deneyin derim.
bazı dükkan sahipleri biliyorum, işlerinin yüzde ellisini instagram üzerinden yürütüyorlar.
farklı şehirlerden sipariş alsam kargo ile göndersem ödeme nasıl oluyor.

internetden satarsiniz yni isntagramdan
butikler bile var, yurt disindayim buaradan instagram uzeri btikden alisveris yapoiyor arkaadsalr
yol parasi ve urunun ucreti eline ulasinca da urun postaya veriliyor
tabi bunlr zamanla olur , oraya gubenilir fln diye yorumlar gelemsi lazim herhalde pek bilmiorum

farklı şehirlerden sipariş alsam kargo ile göndersem ödeme nasıl oluyor.

ya sanırım kargo firmaları ile anlaşma yapıyorlar, kampanyalı fiyatlardan faydalanıyorlar, ptt kargo da daha ucuz olabiliyor.
Ben çok bilmiyorum maalesef, ben genelde acele kargo için fazladan para verenlerdenim.
Ama kk bit pazarı forumunda bir çok ürün satışı yapanlar var.

Hevesinizi kırmak istemem de maddi olarak sıkıntıdaysanız yerinizde olsam girer bir yerde asgari ücretle çalışırım.
İnanın öyle bebek ya da el işi satışlarından memnun olabilmeniz kolay olmayacaktır.

İnstagramda vergi ile alakalı sıkıntılar çıkabilir.özellikle şikayet durumunda vergisel anlamda başınız ağrıyabilir.
Satışlarda önce paranız hesabınıza geçiyor sonra siz kargoyu gönderiyorsunuz. Kargonun kime ait olduğu konusunda anlaşırsınız ki genelde alıcı öder. En uygunu şayet anlaşmanız yoksa PTT kargo oluyor. Bir de bebek ikinci el eşyaları satan Bebecruz gibi uygulamalar var oradan hesap açıp oradan da satış yapabilirsiniz ancak orada da site %20 civarında komisyon kesiyor.
Yaptığınız oyuncaklar beğenilirse hakkınızdaki yorumlar olumlu ise katkısı olabilir.

canım ben zaten çalışıyorum hafta sonları ve akşamları ek iş olarak yapmak istiyorum bunu

benim bir arkadaşım yapıp faceden reklam yapıyor ve satıyor. kendisi profesyonel örgü işleri yapıyor ama bu bebekle, hayvan figürleri çok tutmamış gibi görünüyor. hevesinizi kırmak için demiyorum ama sadece bebekle sınırlı kalmayın. yeteneğiniz varsa atkı bere takımları yelekler falan örebilirsiniz. o iş de kazanç oluyor.

canım ben zaten çalışıyorum hafta sonları ve akşamları ek iş olarak yapmak istiyorum bunu
İntagramda bakin cok satış oluyor hatta baya öğretmen var , mesela kimisi ücretle yapımını gösteriyor..
Benim arkadaşım yurt dışında uni bitirdi 3 dili biliyordu çalışmadı hiç ama bere örüp sattı intagram uzerinden genelde alıcı ödemeli kargolar, bir yerle anlaşırsan heryere sabit fiyatla olur... sayfa ac modellerini koy , sonra reklam isi var yani genelde görüyorum populer sayfalarda yorum olarak yaziyorlar... tabiki bu işi yapabilmek önemli ben yapamam sanriim

Kendi adıma konuşayım, instagram butiklerinden alışveriş yapmıyorum, güvenilir gelmiyorlar, daha yeri belli kim olduğu belli yerleri tercih ediyorum, eğer satacak güvenilir bir yer bulursanız neden olmasın. Profesyonel bir izlenim vermelisiniz ki siz yan iş olarak yapacaksınız sanırım, ne kadar yapıp ne kadar satabileceksiniz, ne kadar bu işle ilgilenebileceksiniz?

mahalle bakkalımıza versem diyorum mesela tanesi 25 tl den satsa 5 tlsi bakkala dönse bu şekilde olurmu.

Instagramda benzer bir is yaptim ve esimin israri nedeniyle birakmak zorunda kaldim.kendi capimda iyide kazandim.
Birkac model yapip instagramdan sayfa acip koyun resimlerini.bir bankadan veya pttden hesap actirabilirsiniz.satis oldukca oraya ucretini yetirirlar sizde kargoya verirsiniz.sirket olmadiginiz icin kapida odeme yapamiyorsunuz bu nedenlede kargolarla anlasma olmuyor ama en ucuz ptt kargo ile gonderebilirsiniz.

Ne güzel keşke benim de böyle bir yeteneğim, el işi bilgim olsaydı, boy boy yapın, küçüklerden anahtarlık olabilir mesela bi halka eklenip, fermuar ekleyip kalem kutusu gibi yapabilirsiniz, tam olarak nasıl örgü yapıyorsunuz bilmiyorum ama, sadece oyuncak olarak değil, böyl eişlevsel şeylere de dönüştürebilirsiniz yeteneğiniz varsa

Neden olmasin ki facebook ta sayfa açıp yaptıklarınızı paylaşın. Çevrenize bebek yapıp satmaya başladığınızdan bahsedin. Bence azda olsa kazanrsnz

mumkun. mesela tanidigin.dukkanlar varsa konsinye olarak urun birak. ornek, sen 20 tl alacaksan onlarda 5 tl uzerine koyarlar..
netten dene face instagram olur. en guzel komsulardir. birseyi satacaksan para isteyeceksin. bir iki zor gelir sonra para cebine girdikce alisirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…