- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
farklı şehirlerden sipariş alsam kargo ile göndersem ödeme nasıl oluyor.bir kaç model yapıp kk üzerinden satış postu açın, instagrama falan koyun, öyle bir deneyin derim.
bazı dükkan sahipleri biliyorum, işlerinin yüzde ellisini instagram üzerinden yürütüyorlar.
farklı şehirlerden sipariş alsam kargo ile göndersem ödeme nasıl oluyor.
Konu sahibi memurmuş ek iş olarak düşünüyor.Hevesinizi kırmak istemem de maddi olarak sıkıntıdaysanız yerinizde olsam girer bir yerde asgari ücretle çalışırım.
İnanın öyle bebek ya da el işi satışlarından memnun olabilmeniz kolay olmayacaktır.
canım ben zaten çalışıyorum hafta sonları ve akşamları ek iş olarak yapmak istiyorum bunuHevesinizi kırmak istemem de maddi olarak sıkıntıdaysanız yerinizde olsam girer bir yerde asgari ücretle çalışırım.
İnanın öyle bebek ya da el işi satışlarından memnun olabilmeniz kolay olmayacaktır.
İntagramda bakin cok satış oluyor hatta baya öğretmen var , mesela kimisi ücretle yapımını gösteriyor..canım ben zaten çalışıyorum hafta sonları ve akşamları ek iş olarak yapmak istiyorum bunu
Haftada bir semt pazarlarında bu tarz tezgah açan birileriyle de konuşabilirsiniz, hem müşteri sirkülasyonu çok olur, torununa çocuğuna alan olabilir.mahalle bakkalımıza versem diyorum mesela tanesi 25 tl den satsa 5 tlsi bakkala dönse bu şekilde olurmu.
Tabii ki olabilir.ayrica cocuk magazalariyla da gorusebilirsiniz.mahalle bakkalımıza versem diyorum mesela tanesi 25 tl den satsa 5 tlsi bakkala dönse bu şekilde olurmu.
mumkun. mesela tanidigin.dukkanlar varsa konsinye olarak urun birak. ornek, sen 20 tl alacaksan onlarda 5 tl uzerine koyarlar..kızlar günaydın,
bu sıralar biraz maddi sıkıntı içerisindeyiz ben kızlarıma daha önce örgü bebeklerden yapmıştım güzel yapabiliyorum birazda benim hayal dünyam geniştir farklı şeyler çıkarabiliyorum. bunlardan yapsam işi ticarete dökebilirmiyim para kazanabilirmiyim. birde ben kimseye bebek satıyorum falan diyemem. biri çok beğense hediye ederim. bu durumdan nasıl kurtulabilirim. daha önce hiç ticaret deneyimimde yok. sizce yapabilirmiyim. biraz motive edermisiniz beni.
bu arada çalışıyorum memurum eşimde kamuda ama borçlarımız var ev borcu araba borcu kızımın okul taksitleri küçüğün bakım parası derken epey sıkıştık ayı zor getiriyoruz. ben ek birşeyler yapayım diye düşünüyorum nasıl olur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?