Örgü örgü örmeyi seviyorum ve sipariş alıyorum

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

meleklerveben

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
33
2
18
34
Eskişehir
kızlar uzun yıllardır örgü örüyorum ve artık satışa da başladım her türlü sipariş alıyorum isteyen varsa mail yoluyla yada buradan irtibata geçebiliriz ördüklerimide o zaman görebilirsiniz ve kendiniz karar verirsiniz hazır gibi oluyor mütevazi olamıcam :))

ben lizöz ariyorum varmi elinizde modeller tabi bebek orgulerinede ihtiyacim olacak ama simdilik cinsiyet belli olmadigi için güzel lizoz modeli bulup ordurmek istiyorum varsa örneklerinin bana ozelden ulasin görüşelim

ben lizöz ariyorum varmi elinizde modeller tabi bebek orgulerinede ihtiyacim olacak ama simdilik cinsiyet belli olmadigi için güzel lizoz modeli bulup ordurmek istiyorum varsa örneklerinin bana ozelden ulasin görüşelim

kusura bakmayın uzun zamandır internete vakit ayıramıyordum şimdi gördüm mesajınızı Rabbim hayırlı doğumversin hala ilgileniyorsanız gönderebilirim :))

kusura bakmayın uzun zamandır internete vakit ayıramıyordum şimdi gördüm mesajınızı Rabbim hayırlı doğumversin hala ilgileniyorsanız gönderebilirim :))

Amin teşekkür ederim ilgileniyorum güzel bir model bulursam alicam veya ördurucem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…