• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örgü örmeyi öğrenmek. .

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
9.262
11.891
498
Merhaba hamarat hanımlar. . Meleğim yolda biliyorum daha çok erken ama ben örgü örmeyi öğrenmek istiyorum. Önceden düz atkı ormuslugum var sadece. . Başka da bir şey bilmiyorum. Öğrenmem zor mu ya da nasıl ogrenirim yardımcı olur musunuz ?:oops:

ay kuzum bende örmek cok istiyorum yelek ve patik örebilirim.bi denemk lazım.netten tariflere bakarız olmazsa.kendinden desenli iplerden alırız:KK46:

ay kuzum bende örmek cok istiyorum yelek ve patik örebilirim.bi denemk lazım.netten tariflere bakarız olmazsa.kendinden desenli iplerden alırız:KK46:

hoşgeldin bitanem.. nasılsın görüşmüyoz uzun zamandır :KK68: baktım da çok karışık anlatılmış bişey anlamadım ki :KK12: biraz daha kurcalıcamm.. öğrendin mi sen cinsiyetini

hoşgeldin bitanem.. nasılsın görüşmüyoz uzun zamandır :KK68: baktım da çok karışık anlatılmış bişey anlamadım ki :KK12: biraz daha kurcalıcamm.. öğrendin mi sen cinsiyetini
hosbulduk tatlim.
Allaha sukur iyiyim.sen nasilsin.canim ben ilkini duz orurum sonra ustunu susleriz.bak yinede.canim belli olmadi kizlardan bazilarinin doktoru tahminde bulunmus.bizimki gostermedi.2hafta sonra gidicez bakalim.

hosbulduk tatlim.
Allaha sukur iyiyim.sen nasilsin.canim ben ilkini duz orurum sonra ustunu susleriz.bak yinede.canim belli olmadi kizlardan bazilarinin doktoru tahminde bulunmus.bizimki gostermedi.2hafta sonra gidicez bakalim.

Nazlı çıktı seninki desene :) hadi hayırlısıolsun canım. Ogreniriz ya yarin yyün falan alacam ben video izleyerek denicem

Back