Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Merhaba hülyacım ben şal örmek istiyorum hatta belkı bilirsiniz o modeli zincir çekip kaleme dolanarak yapılan bir şal fakat ipini nasıl almam lazım bilemedım.önerin varmı ip hususunda.?

hulya bu şapkanın uc kısmı nasıl yapabilirim yapamadımda bi anlatasan

fberemgh5m66c66abqu2.jpg

fisfisfisfisfisfis

Merhaba hülyacım ben şal örmek istiyorum hatta belkı bilirsiniz o modeli zincir çekip kaleme dolanarak yapılan bir şal fakat ipini nasıl almam lazım bilemedım.önerin varmı ip hususunda.?

İpin ismini bilmiyorumCADIARZU Ama simli bir ip..Ben o ipten bolera örmüştüm..İpin şekli simit gibi yuvarlak simli..Belki böyle yardımcı olurum..O kadar güzel duruyor ki örünce..Pırıltılı hoş bir hava veriyor..Ama ismini bilmiyorum:çok üzgünüm:

Cemre su bu tür şapkalar yani kasket türlerinini ucunu iki defa örüyorsun tığla..İki taraftna ilmek çıkarıyorsun..Karton koyuyorsun....İstediğin şekilde kartonu kes..Sonra şapkanın önce arka tarafından ilmek çıkar,Ortalarına gelince ön taraftan da ilmek çıkarıyorsun yalnız dikkat et uc şekline göre artırıp eksiltme yapacaksın..Ortalara gelince kartonu koy dene..eğer karton ördüğün şeklin içine giriyorsa eksiltmelerle devam et..En son sık iğneyle bitir.

:enbuyukkk:teşekkür ederim hülyacım en kısa zaman da öreceğim.buarada işinize karışmak gibi olmasında şapkanın içine karton yerine hani bu röntken filmleri varya ondan kesip koyarsanız ıslanıncada şeklı bozulmaz yinede siz bilirsiniz.annem ondan yapardı aklımda kaldı kolay gelsin...:sm_cool:

Evet canım ben de film koyuyorum ama yoğunluktan galiba karton yazmışım:)
Film ya da kalın naylon türleri var ama heryerde bulunmuyor..o yüzden film en iyisi

evet bende bu patiği örmek istiyorum ya anlamadım ama hülyacığım tarifini istemiştim senden

Dilim döndüğü kadar anlatayım..24 ilmek başlamış haroşa..Bir kısım ördükten sonra beyaz ipe geçmiş 4 sıra örmüş..Eflatun ipe geçerek 4 düzledevam etmiş..Bu şekilde devam edin..Bittikten sonra uçlarından büzdüreceksiniz..Kolay gelsin.

X