Örgü Örgü konusunda yardım ve tavsiye

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
Merhaba hanımlar. Ben 5 aylık hamileyim. Hamileliğimle eve kapanmış durumdayım bu arada örgüyle el işleriyle vakit geçirmek istiyorum. Şu zamana kadar çok basit iki tane kazak örmüşlüğüm var çoğunlukla annemin yardımıyla. Yani neredeyse hiç örgü bilmiyorum. Sizce evde tek başıma deneme yanılma videolar örneklerle tek başıma öğrenebilir miyim ? tığlı örgüler yapmak istiyorum, battaniye yelek gibi... önerileriniz neler olur ? nerden başlamalıyım ? sizin cevaplarınıza göre bugün gidip tığ ip alacağım . :)

Annemin cok güzel battaniye örnekleri var kolayda yapıyor kare kare motifler var.Tek tek motifleri birleştiriyor sonrasında. Bence öyle modellere bakabilirsin

Netten videolarla bu isi çözersin bende motifli bir battaniye başladım motiflerin neredeyse bitti birleştirmek kaldı motifin resmini eklerim istersen netten başladım çok kolay oruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…