Örgü örgü bilenler bu patikler nasıl yapılıyor ?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
kızlar diğer resimleri dikkate almayın.benim şuan yapmak istediğim model buEki Görüntüle 254877

canım örgüyü az bilen biri için zor bir model her sırada eksiltmeler var..arttırmalar var..bunları sayısını bilmek lazım çok şekilsiz bir şey çıkar ortaya uğraştığınla kalırsın..ilk denemeler için daha basit örneklerle başla kolay gelsin...

bende bu örgüyü çok istiyorum ama örgüden anlamayan biri olarak başarılı olamadım, sayfanızı açtım ama sadece resimler ve yorumlar var nasıl yapıldıkları yazmıyor yada ben göremiyorum..

genelde aynı sadece süslemeler farklı.yapılışını ekledim görmemişsin demek.gogleye ülkü ve örgüleri yazarsan çıkar oradan bak istersen..hanzadem aynen sana katılıyorum.ilk yapan biri olarak zor bir model.

canım örgüyü az bilen biri için zor bir model her sırada eksiltmeler var..arttırmalar var..bunları sayısını bilmek lazım çok şekilsiz bir şey çıkar ortaya uğraştığınla kalırsın..ilk denemeler için daha basit örneklerle başla kolay gelsin...

genelde aynı sadece süslemeler farklı.yapılışını ekledim görmemişsin demek.gogleye ülkü ve örgüleri yazarsan çıkar oradan bak istersen..hanzadem aynen sana katılıyorum.ilk yapan biri olarak zor bir model.

kızlar beresini yaptım.patiği kaldı,tarif edin onuda yapayım :KK71:

O tavsanlıya bayıldımmm nasîl sirin öyle.d daha evli bile degilim ama anneme yarın göstericem örsün simdiden:KK70:

kızlar beresini yaptım.patiği kaldı,tarif edin onuda yapayım :KK71:

benim eklemiş olduğum patik varya aynı o yolu izle ama sık iğne olarak.üstüne almadan örülüyor bu.boğaz kısmına gelirsen anlatırım sen ilk başta dediğim gibi ör bi

X