Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem de yapmıştı bundan, ona sorar tarif ederim sana :)
bende çok usta değilim ama bu modeller anladığım kadarıyla altından başlanıyor ilk önce tabanını örmelisin sonra modele bakarak üstünü yaparsın. altını ilk önce zincir çekeceksin sonra trabzanla döne döne öreceksin umarım yardımcı olabilmişimdir
canım burun kısmı nasıl yapılıyor ? bu son resimde ki patiği diyopruz değil mi ??
evet son resimdekinden bahsediyorum tabanı ördükten sonra yukarı doğru düz çıkıyoruz birkaç sıra geçtikten sonra önden eksilt yani bir bat bir atla her sırada böyle yap arkadan ve yandan eksiltme aynen devam et böylece önü içe doğru kıvrılır ve burun kısmı oluşmuş olur:)
çook teşekkür ederim
çook teşekkür ederim
çook teşekkür ederim
Eki Görüntüle 254197
Eki Görüntüle 254198
tam 3 saattir bunu çıkartmak için uğraşıyorum.ama vaktimi harcamaktan başka birşey yapmış değilim (
lütfen bunun yapılışını bana tarif edin..
ÜLKÜ'DEN GÖZ NURU ÖRGÜLER - Blogcu
canım burada patik yapılışını eklemiştim.sırayla sayfalara bak görürsün.şimdilik cadı kızım izin vermiyor ama yinede tarifini yazarım olur mu
canım verdiğin link açılmıyor.
son 2 resimde aynı değil mi,yani sadece renkleri farklı.tabi ben pek anlamam bana öyle geldi.
2 gündür ipler elimde yap-sök yapa yapa ipleri bozdum.
ama bunu (kahverengi-pembeli patik ve bereyi) yapmayı çok istiyorum.
lütfen yapılışını anlat bana
kaç aylık kızın ? allah bağışlasın.
bende bu örgüyü çok istiyorum ama örgüden anlamayan biri olarak başarılı olamadım, sayfanızı açtım ama sadece resimler ve yorumlar var nasıl yapıldıkları yazmıyor yada ben göremiyorum..şimdi açılıyor bakabilirsin.