Örgü örgü bilenler bu patikler nasıl yapılıyor ?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

kimse

sevdiğim baba oldu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.422
35
$imagesCA3VNDML.jpg
yukarda ki mavi nasıl yapılıyor,bilen var mı ?
$6.jpg
$4.jpg
$5.jpg

Eklentiler

• $173770--40935247-m750x740-ub3243.jpg
    $173770--40935247-m750x740-ub3243.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 590
Son düzenleme:
bende çok usta değilim ama bu modeller anladığım kadarıyla altından başlanıyor ilk önce tabanını örmelisin sonra modele bakarak üstünü yaparsın. altını ilk önce zincir çekeceksin sonra trabzanla döne döne öreceksin umarım yardımcı olabilmişimdir:KK6::KK6::KK6:

bende çok usta değilim ama bu modeller anladığım kadarıyla altından başlanıyor ilk önce tabanını örmelisin sonra modele bakarak üstünü yaparsın. altını ilk önce zincir çekeceksin sonra trabzanla döne döne öreceksin umarım yardımcı olabilmişimdir:KK6::KK6::KK6:

canım burun kısmı nasıl yapılıyor ? bu son resimde ki patiği diyopruz değil mi ??

canım burun kısmı nasıl yapılıyor ? bu son resimde ki patiği diyopruz değil mi ??

evet son resimdekinden bahsediyorum tabanı ördükten sonra yukarı doğru düz çıkıyoruz birkaç sıra geçtikten sonra önden eksilt yani bir bat bir atla her sırada böyle yap arkadan ve yandan eksiltme aynen devam et böylece önü içe doğru kıvrılır ve burun kısmı oluşmuş olur:)

evet son resimdekinden bahsediyorum tabanı ördükten sonra yukarı doğru düz çıkıyoruz birkaç sıra geçtikten sonra önden eksilt yani bir bat bir atla her sırada böyle yap arkadan ve yandan eksiltme aynen devam et böylece önü içe doğru kıvrılır ve burun kısmı oluşmuş olur:)

çook teşekkür ederim:KK66::KK70::KK71:

$il_fullxfull_170280245.jpg

$il_fullxfull_177374188.jpg

tam 3 saattir bunu çıkartmak için uğraşıyorum.ama vaktimi harcamaktan başka birşey yapmış değilim :KK43:(

lütfen bunun yapılışını bana tarif edin..

ÜLKÜ'DEN GÖZ NURU ÖRGÜLER - Blogcu

canım burada patik yapılışını eklemiştim.sırayla sayfalara bak görürsün.şimdilik cadı kızım izin vermiyor ama yinede tarifini yazarım olur mu:KK34:

canım verdiğin link açılmıyor.

son 2 resimde aynı değil mi,yani sadece renkleri farklı.tabi ben pek anlamam bana öyle geldi.

2 gündür ipler elimde yap-sök yapa yapa ipleri bozdum.

ama bunu (kahverengi-pembeli patik ve bereyi) yapmayı çok istiyorum.

lütfen yapılışını anlat bana :KK71:

kaç aylık kızın ? allah bağışlasın.

kızlar diğer resimleri dikkate almayın.benim şuan yapmak istediğim model bu $il_fullxfull_177374188.jpg

canım verdiğin link açılmıyor.

son 2 resimde aynı değil mi,yani sadece renkleri farklı.tabi ben pek anlamam bana öyle geldi.

2 gündür ipler elimde yap-sök yapa yapa ipleri bozdum.

ama bunu (kahverengi-pembeli patik ve bereyi) yapmayı çok istiyorum.

lütfen yapılışını anlat bana :KK71:

kaç aylık kızın ? allah bağışlasın.

şimdi açılıyor bakabilirsin.

X