Anket Orgazm taklidi yapmaktan bıktım

Zordurumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
17
3
26
Evleneli 4 yıl oldu ama benm surekli orgazm sorunu var. Esim duygusal olarak benimle ilgilendiginde daha cok zevk alıyorum oda ilgileniyor ama istedigim gibi degil. Ilk zamanlar utanmama ragmen daha fazla zevk alıyordum orgazm olmasam bile simdi utanma durumuda yok ama hala aynıyım ve bıktım artık. Oda cok sorun ediyor ve onun morali bozulmasn diye mutluymusum gibi yapıyorum. Beraber olmamzda sorun yok yani sık sık oluyor ama artık benim icin cinsellik anlam ifade etmemeye basladı ve zamanla orgazm taklidi yapmaktanda sıkıldım. Boyle durm yasayan varmı ? Ne yapabilirim?

Orgazm taklıdı yapmayı bırakın ve olamadıgınızı soyleyın ona gore daha uzun uzadıya ılgılensın esınız. Sız rol yapmaya calıstıkca adamda demekkı ben karımı mutlu edıyorum deyıp kenara cekılıyor. Bu ısın taklıdı oldugunu da burada ogrendıgımı soylemeden gecemeyecegım. Insan zevk alıyormus gıbı nasıl bagırıp ınleyebılır kı :işsiz:

Sorunun sizde olduğuna emin misiniz, hani erken boşalma, ereksiyon problemi falan olabilir mi
Eğer bunlar yoksa odaklanamıyor olabilirsiniz ya da eşiniz sizin için doğru olan noktaları uyaramıyordur. Bunların hiçbiri değilse üste geçip aktif olmayı deneyebilirsiniz.

Sorunun sizde olduğuna emin misiniz, hani erken boşalma, ereksiyon problemi falan olabilir mi
Eğer bunlar yoksa odaklanamıyor olabilirsiniz ya da eşiniz sizin için doğru olan noktaları uyaramıyordur. Bunların hiçbiri değilse üste geçip aktif olmayı deneyebilirsierken bitme yok ancak diger dediklerniz olabilir

Orgazm taklidini çoğu yutmuyor çökü tahrik olmuş insanın nefesi öpüşü bile farklı olur
O göz dönmesi olayını, efenim bir titremeyi falan nasıl yapıyorlar rol olarak hala anlayabilmiş değilim. Tamamen içgüdüsel olabilen birşeyi.. :bicak:

Orgazm taklidini çoğu yutmuyor çökü tahrik olmuş insanın nefesi öpüşü bile farklı olur
Bnimki yutuyor gerckten b
O göz dönmesi olayını, efenim bir titremeyi falan nasıl yapıyorlar rol olarak hala anlayabilmiş değilim. Tamamen içgüdüsel olabilen birşeyi.. :bicak:
Gozleri kapalı oluyor genelde ve bebegimz olduğu icin aksamları beraber oluyoruz ısk kapalı 😊😊

Orgazm taklıdı yapmayı bırakın ve olamadıgınızı soyleyın ona gore daha uzun uzadıya ılgılensın esınız. Sız rol yapmaya calıstıkca adamda demekkı ben karımı mutlu edıyorum deyıp kenara cekılıyor. Bu ısın taklıdı oldugunu da burada ogrendıgımı soylemeden gecemeyecegım. Insan zevk alıyormus gıbı nasıl bagırıp ınleyebılır kı :işsiz:
Bi kac kere dile getirdim ama nafile

X