- 15 Ocak 2021
- 6
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi Perrythepluthuss
Klitoral uyari gibi bir zevk almaniz lazim penetrasyom sirasinda. Penis başı klitorisin altina gelen noktaya uyari yapmali. Esinize bunu anlatin. Googledan gorsellere bakin gorsel üzerinde anlatin.Merhaba, bir buçuk aylık evliyim eşimle ilk başlarda ilişkiye giremedik benim korkularımdan dolayı şu an düzene oturmuş durumda. Benim sorum ilişki sırasında yaşadığım duygu hoşuma gidiyor fakat boşalma yaşıyor muyum bilemiyorum nasıl anlayabilirim?
Yaşıyor olsaydınız anlardınız bence. Yükselerek bir yerde tavana vurup birden düşmek gibi. Yani aldığınız zevk artarak bir noktada şiddetle son bulması lazım. Bu tür bir şey yaşamadıysaniz olmamışsiniz demektirMerhaba, bir buçuk aylık evliyim eşimle ilk başlarda ilişkiye giremedik benim korkularımdan dolayı şu an düzene oturmuş durumda. Benim sorum ilişki sırasında yaşadığım duygu hoşuma gidiyor fakat boşalma yaşıyor muyum bilemiyorum nasıl anlayabilirim?
Ben kendi kendime denemeye çalıştım g noktayı da bulmak için ama zevk almadım o noktaya denk gelmiyor galibaBüyük ihtimalle hiç masturbasyon yapmadınız bu yüzden orgazmın ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Bunu anlatmak çok kokay değil ama tam anlamıyla zirveye ulaştığınızda vajinanızın kalp gibi ritmik olarak kasılmaya başlar, ama bunu her bayan her zaman yaşamaz, masturbasyon yapmayı öğrenerek bunu kendinizin hissetmesi lazım, çünkü herkeste uyandırdığı his çok farklı
G noktası tek başına yetmiyor en azından birliktelik esnasında, ben eşimle denedim, söyleyene kadar dokuz doğurdum o ayrıBen kendi kendime denemeye çalıştım g noktayı da bulmak için ama zevk almadım o noktaya denk gelmiyor galiba
Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağımKlitoral uyari gibi bir zevk almaniz lazim penetrasyom sirasinda. Penis başı klitorisin altina gelen noktaya uyari yapmali. Esinize bunu anlatin. Googledan gorsellere bakin gorsel üzerinde anlatin.
Evet bu tarz bi duygu yoğunluğu yaşamadımYaşıyor olsaydınız anlardınız bence. Yükselerek bir yerde tavana vurup birden düşmek gibi. Yani aldığınız zevk artarak bir noktada şiddetle son bulması lazım. Bu tür bir şey yaşamadıysaniz olmamışsiniz demektir
Haklısınız aslında kendi bedenimi kendim keşfetmeden karşımdaki insandan beklemem yanlış olduBüyük ihtimalle hiç masturbasyon yapmadınız bu yüzden orgazmın ne olduğunu bilmiyorsunuz.
Bunu anlatmak çok kokay değil ama tam anlamıyla zirveye ulaştığınızda vajinanızın kalp gibi ritmik olarak kasılmaya başlar, ama bunu her bayan her zaman yaşamaz, masturbasyon yapmayı öğrenerek bunu kendinizin hissetmesi lazım, çünkü herkeste uyandırdığı his çok farklı
Teşekkür ederimBen de sayfa açmıştım zamanında buradan da bakabilirsin : Orgazm için neler yapıyorsunuz
Değişik pozisyonlar deneyin her kadının uyarılma noktası farklı ve eşinizin bunu keşfetmesi lazım
G noktası tek başına yetmiyor en azından birliktelik esnasında, ben eşimle denedim, söyleyene kadar dokuz doğurdum o ayrı
Kendi tecrübeme dayanarak şunu söyleyeyim. Dış uyarım olmadan altive olmuyor o nokta önce klitorisin iyice uyarılması lazım sonrasında orayı uyarınca hızlı bir ıslanma gerçekleşiyor, büyük ihtimalle o uyarımla g noktası şişiyor arkasından birleşme sağlandığında git gelleri daha net hissediyorsunuz ve orgazm hızlanıyor. Bunu deneyene kadar gitgellerle orgazma ulaştığım çok sayılıydı, büyük fark yarattı inkar edemem. Milletin dediği gibi alez sermeyi gerektirecek kadar ıslanma ya da fışkırma falan olmadı ama çarşaf da bacaklarım da ıslaktı.
Sıvı miktarı ksiiden kişiye degisiyor bence bende hiç olmadı ama öyledir herhaldeG noktası tek başına yetmiyor en azından birliktelik esnasında, ben eşimle denedim, söyleyene kadar dokuz doğurdum o ayrı
Kendi tecrübeme dayanarak şunu söyleyeyim. Dış uyarım olmadan altive olmuyor o nokta önce klitorisin iyice uyarılması lazım sonrasında orayı uyarınca hızlı bir ıslanma gerçekleşiyor, büyük ihtimalle o uyarımla g noktası şişiyor arkasından birleşme sağlandığında git gelleri daha net hissediyorsunuz ve orgazm hızlanıyor. Bunu deneyene kadar gitgellerle orgazma ulaştığım çok sayılıydı, büyük fark yarattı inkar edemem. Milletin dediği gibi alez sermeyi gerektirecek kadar ıslanma ya da fışkırma falan olmadı ama çarşaf da bacaklarım da ıslaktı.
Zamanla olacaktir.Esinizi yonlendirin utanmadanMerhaba, bir buçuk aylık evliyim eşimle ilk başlarda ilişkiye giremedik benim korkularımdan dolayı şu an düzene oturmuş durumda. Benim sorum ilişki sırasında yaşadığım duygu hoşuma gidiyor fakat boşalma yaşıyor muyum bilemiyorum nasıl anlayabilirim?
Ben 4 senelik evliyim hala zevk alamiyorum bi cozumu varmiKlitoral uyari gibi bir zevk almaniz lazim penetrasyom sirasinda. Penis başı klitorisin altina gelen noktaya uyari yapmali. Esinize bunu anlatin. Googledan gorsellere bakin gorsel üzerinde anlatin.
Orgazm konusu zamanla keşfediliyormuş. Onu artik kabul ettim ama penetrasyon sirasinda zevk almıyorsaniz esiniz dogru yapmıyordur. Bunca yıldır zevk almadiginizi görüp de nasil duzeltebilirim diye düşünmedi mi beyefendi?Ben 4 senelik evliyim hala zevk alamiyorum bi cozumu varmi
Dusundu ama cozum bulamadik. Farkli pozisyonlarda deniyoruz sorun bende mi diye dusunmeye basladim..Orgazm konusu zamanla keşfediliyormuş. Onu artik kabul ettim ama penetrasyon sirasinda zevk almıyorsaniz esiniz dogru yapmıyordur. Bunca yıldır zevk almadiginizi görüp de nasil duzeltebilirim diye düşünmedi mi beyefendi?
Klitorisin altina gelen noktayı uyarmasi gerek. Benim esim bunu googleda yazanlari okuyarak buldu. Yani rahatsiz oldugu bir durumda arastirma yapabilirdi. Elimizde akilli telefonlar var.Dusundu ama cozum bulamadik. Farkli pozisyonlarda deniyoruz sorun bende mi diye dusunmeye basladim..