Yavaş sevişin ve klitoris masajı yapın.Kızlar sorum size toplanın
İlişki esnasında kaç kere orgazm oluyorsunuz ve bunu nasıl yapıyorsunuz bu konuda zorlanan çok sayıda kadın var hatta ve hatta zevke gelemeyen insanlar bile var.
her birliktelikle orgazm olmayı beklemeyin. her zevk alma orgazm değildir. ben genelde ikinciyi olamıyorum, kasıldığım için yorgunluk
Evet yavaş daha güzel oluyorYavaş sevişin ve klitoris masajı yapın.
size katılıyorum, ana orgazm kişiden kişiye değişen bir durum, ben genelde bir defa güçlü oluyorum, sonrasında pek halim kalmıyor. uyarım devam ederse haftasonu ve yorulmadığım saatlerse, gece çok geç değilse nadiren ikiyi görüyorum, bir yetiyor bana.Ben psikolojinin orgazm olmayı çok etkilediğini düşünüyorum. Eğer ilişkimiz güzel gidiyorsa büyük sorunlar yoksa ne bir ne iki, üçü bile gördüğüm oluyor ancak sorunlar varsa yakın zamanda kavga etmişsek saatlerce uğraşsam da eşimde çabalasa da olmuyor. Bir de ben bana özel ilgi görmezsem seks esnasında bazen orgazm olamıyorum. Şöyle açıklayım onu da, eğer sadece eşim kendisi için o anlık keyfi için seks yapıyor gibi hissettirirse iyi hissedemiyorum benim için özel çaba harcasın istiyorum.
Kendinizi tanımakla çok ilgisi var bu durumun kendinize dönmeye anlamaya çalışın.
Nasıl tanıyabilirim kendimiBen psikolojinin orgazm olmayı çok etkilediğini düşünüyorum. Eğer ilişkimiz güzel gidiyorsa büyük sorunlar yoksa ne bir ne iki, üçü bile gördüğüm oluyor ancak sorunlar varsa yakın zamanda kavga etmişsek saatlerce uğraşsam da eşimde çabalasa da olmuyor. Bir de ben bana özel ilgi görmezsem seks esnasında bazen orgazm olamıyorum. Şöyle açıklayım onu da, eğer sadece eşim kendisi için o anlık keyfi için seks yapıyor gibi hissettirirse iyi hissedemiyorum benim için özel çaba harcasın istiyorum.
Kendinizi tanımakla çok ilgisi var bu durumun kendinize dönmeye anlamaya çalışın.
Deneye deneye. Hem kendi başınıza hem eşinizle. Uzun süre acı olmadan ilişkiye girebilmeyi çözmem gerekti benim sonrasında da keyif almayı. Hepsi zamanla oldu.Nasıl tanıyabilirim kendimi
bende yeni evli sayılırım, bu konuyu ilk başlarda biraz kafama takıyordum, araştırmalar yapıyordum; orgazm meselesinin her kadından kadına farklılık gösterdiğini, sayılara takılmamam gerektiği bilincine vardım. ilk mesajımdada dediğim gibi bazı kadın aşırı yoğun yaşar, bazımız hafif ve sık yaşarız vb. ben nadiren ikiyi görüyorum, o anki moduma, enerjime bağlı oluyor bu durum. çoğunlukla bir kere oluyorum pelte gibi kalıyorumBende 1 veya 2 kez olabiliyorum
arkadaşımız filmlerdeki gibi titremeli, bağırmalı, kendinden geçmeli abartı birşeyler bekliyor sanırım. diğer mesajlarımda da dediğim gibi; orgazm hepimizde farklı. kimimiz çok reaksiyon veriyoruz, kimimizin vücudu hafif veriyor, bu zamanla kendimizi tanıyarak olacak birşey. yetişkin içerikler abartı zaten. mesela siz üçü gördüğünüzüde söylemiştiniz, ilki ile üçüncü arasında vücut tepkiniz arasında fark varmı? orgazmda dakikada net olmaz bazen 10 dk'da olunur bazen 5 dk'da bazen 15 dk'da. siz üçü gördüğünüzde kısa aralıklarlamı oluyorsunuz? yoksa tek olduğunuz zamanlardaki gibi uzun uzunmu? arkadaşımız somut örnekleri duyup kafasını rahatlatmak istiyor gibi.Deneye deneye. Hem kendi başınıza hem eşinizle. Uzun süre acı olmadan ilişkiye girebilmeyi çözmem gerekti benim sonrasında da keyif almayı. Hepsi zamanla oldu.
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.arkadaşımız filmlerdeki gibi titremeli, bağırmalı, kendinden geçmeli abartı birşeyler bekliyor sanırım. diğer mesajlarımda da dediğim gibi; orgazm hepimizde farklı. kimimiz çok reaksiyon veriyoruz, kimimizin vücudu hafif veriyor, bu zamanla kendimizi tanıyarak olacak birşey. yetişkin içerikler abartı zaten. mesela siz üçü gördüğünüzüde söylemiştiniz, ilki ile üçüncü arasında vücut tepkiniz arasında fark varmı? orgazmda dakikada net olmaz bazen 10 dk'da olunur bazen 5 dk'da bazen 15 dk'da. siz üçü gördüğünüzde kısa aralıklarlamı oluyorsunuz? yoksa tek olduğunuz zamanlardaki gibi uzun uzunmu? arkadaşımız somut örnekleri duyup kafasını rahatlatmak istiyor gibi.
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.
Evleneli 2 ay oldu. ben galiba hiç orgazm olmadım. Klitoris uyarısıyla kendi kendime olabiliyordm. Ama eşimle yaptıgımızda olmuyırum ve gıcık oluyorum ona. Yani bilmiyor sanırım. Öyle 2 dk öpüşüp sokmaya çalışıyoruz. Kendimi tanıdıgımı düşünürdüm ama çok üzülüyorum. Belki de sandııgm kadar etkilenmiykrum kocamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?