Merhaba, 8 aylık evliyim ilk 3 ay vajinismustum, sonrasında aştım ama 5 aydır her ilişkimde acı çekiyorum ve henüz hiç orgazm olmadım.
Hala kasıyorum kendimi acıyı ona bağlıyorum ama orgazmı tatmamam canımı sıkıyor.
Bu nedenle ben de isteksizlikte oluyor. Sonuç alamadığım için belki...
Nedeni ne olabilir?
Bu normal bir süre mi?
Tavsiyeleriniz var mı?
birsey duydum, kadının orgazm olmamasının altında partnerine olan güvensizliği varmış. kendini teslim edememek, çoğu hanım bunu kabul etmeyecek bılıyorum ama bu gercekten doğru. kafasında ona teslim olmama, sonunu görememe vs duygular.
birsey duydum, kadının orgazm olmamasının altında partnerine olan güvensizliği varmış. kendini teslim edememek, çoğu hanım bunu kabul etmeyecek bılıyorum ama bu gercekten doğru. kafasında ona teslim olmama, sonunu görememe vs duygular.
Oldukça problemli günler geçirdik, haklı olabilirsiniz.
Ama bunu aşmam lazım benim için de can sıkıcı olmaya başladı çünkü.. Ki bende bir makalede okumuştum, cinsellik evliliğin yüzde yetmişidir diyordu :44:
oldukça problemli günler geçirdik, haklı olabilirsiniz.
Ama bunu aşmam lazım benim için de can sıkıcı olmaya başladı çünkü.. Ki bende bir makalede okumuştum, cinsellik evliliğin yüzde yetmişidir diyordu :44:
bircok nedeni olabilir bunun,şu sebeptir demek direkt olarak yanlis olur,
Burdaki en onemli husus cinsellige ve esinize olan bakis acinizdir.
Kendi kendinizi test etmeli,neyi nasil istediginizi bilmelisiniz..
Ornegin;gorev amacli gorulen cinsellik,bastirilmis duygular ve bunun gbi bircok neden..
aci ve kasilmanin temelindede cinsellige bakis acisi etkendir..