Orgazm olamıyorum

erika_

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
16
20
26
Merhaba,
4 aydır evliyim, henüz belki bir iki aydır ilişkimizin düzene girdiğini söyleyebilirim. İkimiz için de yeni bir süreç olduğundan alışmamız biraz zaman aldı. Anatomik ve fizyolojik olarak bilgilenmek için gerçekten çok çaba harcadım, açık fikirli olmaya çalıştım, ve eşimle de isteklerimizi rahatlıkla konuşabiliyoruz. Ancak ben hala orgazm olma hissini yaşadığımı düşünmüyorum. Evet zevk alıyorum, fakat o elektriklenme, kasılma hissini yaşamadım. Ön-sevişmeyi de uzun sürdürüyoruz, açıkçası önerilen her şeyi yapmışız gibi hissediyorum. İnternette araştırdığımda kadının önce mastürbasyon yaparak bu deneyimi keşmetmesi gerektiği yazıyor fakat bu da benim görüşlerime uygun değil. Bu konuda deneyimi olanlardan önerileri bekliyorum :)

Cnm ben 5senedir olmuyorum çok kafana takma olmayınca olmuyor strese girme fazla zamanla öğreniyorsun zaten zevk almaya bak

Merhaba,
4 aydır evliyim, henüz belki bir iki aydır ilişkimizin düzene girdiğini söyleyebilirim. İkimiz için de yeni bir süreç olduğundan alışmamız biraz zaman aldı. Anatomik ve fizyolojik olarak bilgilenmek için gerçekten çok çaba harcadım, açık fikirli olmaya çalıştım, ve eşimle de isteklerimizi rahatlıkla konuşabiliyoruz. Ancak ben hala orgazm olma hissini yaşadığımı düşünmüyorum. Evet zevk alıyorum, fakat o elektriklenme, kasılma hissini yaşamadım. Ön-sevişmeyi de uzun sürdürüyoruz, açıkçası önerilen her şeyi yapmışız gibi hissediyorum. İnternette araştırdığımda kadının önce mastürbasyon yaparak bu deneyimi keşmetmesi gerektiği yazıyor fakat bu da benim görüşlerime uygun değil. Bu konuda deneyimi olanlardan önerileri bekliyorum :)
İlişkiden tatmin olup doygunluk hissi alıyor musunuz ?

Bence o herzaman olan bir şey değil ben son bi kaç senedir arada oluyorum ama gerçekten herzaman olabilen bir şey değil kafana takma ondan önce mesela bende hiç olmuyordum

İnternette araştırdığımda kadının önce mastürbasyon yaparak bu deneyimi keşmetmesi gerektiği yazıyor fakat bu da benim görüşlerime uygun değil. Bu konuda deneyimi olanlardan önerileri bekliyorum :)
Canım bu öneri doğru yalnız. Şu görüşüme uygun değil, bu görüşüme uygun değil derseniz çok beklersiniz orgazmı. Ben 1,5 sene sonra eşimle orgazm olabilmeye başladım. Siz daha yenisiniz ama kendi bedeninizi de keşfetmeniz lazım.

Evlendiğimiz de ilk utanıp sıkılıyorduk ne kadar yanlısmıs. Kendın yapamıyorsan esıne tarıf et o yapsın masturbasyonunu. Utanıp sıkılıp en guzl zamanlarını neden heba edıyorsun.

Bu benim de derdim bak. 1 senelik evliyim ama daha eşimle tam bir orgazm yaşayamadım sadece mastürbasyonla orgazm olabiliyorum. Psikiyatr vajinal orgazm diye bir şey yok kritoral olarak uyarılırsın dedi o da ilişki sırasında senin ya da eşinin el desteğiyle daha kolay olur diye tavsiyede bulundu. Denedik biraz ama bir şeyler bana engel oluyor gibi hissediyorum bir de jinekologa görünmeyi düşünüyorum. Olmazsa da olmasın artık sen de çok takma bence gerekli muayenelerini olduktan sonra zevk alabiliyorsan doyuma ulaşabiliyorsan güzel. Daha yenisiniz zaten birbirinizi tanıyıp keşfedeceğiniz şeyler olacaktır

Ön-sevişmeyi de uzun sürdürüyoruz, açıkçası önerilen her şeyi yapmışız gibi hissediyorum. İnternette araştırdığımda kadının önce mastürbasyon yaparak bu deneyimi keşmetmesi gerektiği yazıyor fakat bu da benim görüşlerime uygun değil. Bu konuda deneyimi olanlardan önerileri bekliyorum :)
Çok tecrübeli olduğumu söyleyemeğeceğim (9 aylık evliyim.) ama ilişkilerimde orgazm olduğumu düşünüyorum. Nerden biliyorsun derseniz aynı bekarken yaptığım masturbasyondaki gibi ilişki sonunda zevkle birlikte kasılıp boşalıyorum ve rahatlıyorum. Hiç masturbasyon yapmadan nasıl bir duygu yaşayacağınızı bilemezsiniz ki. Hatta bazen oral sex sonrası boşalıyorum, kendi vücudunuzu tanımadan neden hoşlandığınızı da, neyin sizi yükselttiğini de bilemezsiniz. Aşırı olmamak kaydıyla mast doktorlar tarafından da öneriliyor ve sağlık açısından da yararlı olduğu söyleniyor. Kadın için en yükseltici uyarı da oral yaptırmak (kişisel tecrübem). Kesin orgazm istiyorsanız üstte siz olun, kontrol sizde çünkü. Eşinizin de biraz bilinçli olması gerekiyor. Konuşarak isteklerinizi belirtin. Güzel ve taminkar bir klitoris uyarısı (elle veya dille) olmadan orgazm olmanız zor.

Merhaba,
Klitoris masajı yapıyor musunuz?

Mastürbasyon denemeden orgazm nasıl olduğunu bilemezsin görüşüme ters ne ayıp değil günah değil mast yapmak naçizane tavsiyem elektronik diş fırçası al onunla klitorisine mast yap aşırı zevk alırsın hatta bunu kocan yaparsa çok daha iyi zevk alırsın yok yapmam diyorsan kocanın üstünde zıpla en kolay burda zevk alırsın

Mastürbasyon denemeden orgazm nasıl olduğunu bilemezsin görüşüme ters ne ayıp değil günah değil mast yapmak naçizane tavsiyem elektronik diş fırçası al onunla klitorisine mast yap aşırı zevk alırsın hatta bunu kocan yaparsa çok daha iyi zevk alırsın yok yapmam diyorsan kocanın üstünde zıpla en kolay burda zevk alırsın
Bide o an elektrik çarpiyormuş 🤣

Evlendiğimiz de ilk utanıp sıkılıyorduk ne kadar yanlısmıs. Kendın yapamıyorsan esıne tarıf et o yapsın masturbasyonunu. Utanıp sıkılıp en guzl zamanlarını neden heba edıyorsun.
Seninle sex konularinda hep ayni fikirlere denk geliyoruz 😅

Ilişki anında yada önceden klitorisi masaj yaptir eşine yada kendin. Eşimin yaninda ben kendim yapmaya utaniyorum. Ona yaptiriyorum :KK53:

X