• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orgazm olamayan ve gaz çıkan var mı? :(

esra2744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
2
0
1
Gaziantep
merhaba size birsey soracagim. sevgimle iliskiye girerken orgazm olmuyorum ve bu çok moralimizi bozuyor çok istekli baslasamda zevk suyundan baska bisey gelmiyor.. sevgilim de orgazm olaym diye biraz uzatiyor o zaman da vajinam sisiyor acıyor .s ilk iliskiye girerken de kan gelmemisti acaba bende bir sorun mu var? doktora gitmekten utanıyorum :(

merhaba size birsey soracagim. sevgimle iliskiye girerken orgazm olmuyorum ve bu çok moralimizi bozuyor çok istekli baslasamda zevk suyundan baska bisey gelmiyor.. sevgilim de orgazm olaym diye biraz uzatiyor o zaman da vajinam sisiyor acıyor .s ilk iliskiye girerken de kan gelmemisti acaba bende bir sorun mu var? doktora gitmekten utanıyorum :(

bence kesinlikle kadin doktoruna gitmen gerek.. en iyi sorununu cözecek kisi kadin doktorudur.. utanilacak birsey yokki.. :) gayet normal birsey bu.. sende sorun oldugunu düsünmüyorum bazi kizlar ilk iliskiye girdiklerinde kanamiya biliyor, cünki kizlik zari esnek olabilirmis.. :) kendine dert etme ve kadin doktorunun yolunu bul :)

Back