acemıfor msj yolladım..............
özelden alıyorum msjlarını güzel geridönüşler var......
Ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü vajinal orgazmı yaşayamadım..Partnerim içimden 1 saat çıkmadı yine bende tık yok napıcam ben
aynısı bendede oluyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum çaresiziimmm eşimi çok seviyorum ama bir türlü olmuyorrr
aynısı bendede oluyor ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum çaresiziimmm eşimi çok seviyorum ama bir türlü olmuyorrr
bu ne celal yazık valla kınanacak bişi yokki ortada neyı kınadın neden çoştun anlamadım
usluptan bahseden arkadasım bı bnm msjıma bı de saldırır tarzda yazdıgın kendı mesajına bakarmısın ben hiç bi şi demedım kı sen niye kızdın böle bu sadece çok ugrastırıcı bişi bunu tekrar sölerım tekrar sölerım valla kendım bıle tekrar okudum msjımı birini kırdıysam özür dıleyım dıye senın yazdıgın şeyler çok ayıp olmuş..
ben evlendıgımde 1 aydan daha fazla süre ilişkiye giremedım çok kötüydü çok şükür atlattım ama artık dıyemem kı amaaaan nasıl olsa vajınısmusu atlattım ilişkiye gırıyorum gerısını boşver zamana bırakıyım olursa olur olmassa olmaz dıyemezdım hem bnm de aktıf oldugum orgazmı yasadıgım bişiler hissettiğim ilişkiyle öylece geciştirilen iki yılım hiç de aynı degıl eşim içinde aynı degıl onun için bile artık her şey çok daha iyi ve bnde artık ilişkiye girmeyı istiyorum bütün anlatmak istedıgımse bunun için çok uğrastım kendımce bı yol buldum bu buldugum yöntemle vajınal orgazm olmayı basaran arkadaslarım var ..
sana alkış tutan o arkadasında beynını orgazm olamayacagına programlamış ve ben yıne de onun merakı gitsin diye işe yaramayacagını düşünen birine msj yollamam yazdıgım şeyler hem çok uzun hem zaten özel bunu güzellıkle anlatıyorum anlamıyosunuz burda bile isteye münakaşaya çekmek istiyosunuz ben bi çok kişiye yardımcı olmaya çalıştım hala konustugum arkadaslar var...
ınsanlar bı msjamı bel baglasın falan denmış ama ben sihirli bı msj yollamıyorum yaşadıgım bı süreç var bunu anlatıyorum tamamen özelımde yasadıgım yaptıgım somut şeyler ve ben kolayca herkese anlatamam açamam nıye benı kötülemek istiyosun anlamıyorum......................
merhaba
,bende vajinismustum 2 yıllık evliyim atlattım çok şükür ancak hiç zevk almıyorum. eşim zevk alıyor.bende numara yapıyorum amA YOK HİÇ HİSbirde ben özelden atamıyorum sizden yardım rica ediyorum bişey daha sorucam ama burdan soramıyorum yardımınızı rica ederim. vajinismus beni çok yordu tam mutluyum ama zevk almıyorum .çok teşekkür ederim.
sildim cnm ......
cnm banada yardım edebilirmisin cvp bekliyorum lütfen?
ya bilemiyorum daha önceki sevgilimle birşeyler yaşadık ama yine birleşme olmadı onunla birşeyler yaşarken çok rahat orgazm oluyordum ama bu erkek arkadaşımla olmuyor ten uyumu önemlimi acaba ilişkide?
acemıfor msj yolladım..............
cnm peki eşin seninle ilgileniyor mu bu durum için?
ön sevişme nasıl oluyor canım zevk alıyormusun içindeyken hiçbirşey hissetmiyormusun
ön sevişme nasıl oluyor canım zevk alıyormusun içindeyken hiçbirşey hissetmiyormusun
uğurbocugu lütfen banada mesaj atabilirmisin yazdığım yorumu beğenmişsin fakat mesaj atmadın yardımına çok ihtiyacım var .. yönteminden banada bahsedermisin ..
çok fazla olmasada evet ilgileniyor bir ara bazen çok zorlayınca sanki olucakmışım gibi olu bir daha da olmadı bu işin üstüne düşmemeye çalıştım çünkü düştükçe psikolojim bozuldu anormal olduğumu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?