- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- Konu Sahibi gelmesendeolur
5 yıl falan oldu canım düzenli olarak
bayağı olmuş hiç yaşayamadınmı vajinal orgazmı değişik pozisyonlarda veya ortamlarda falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 yıl falan oldu canım düzenli olarak
bayağı olmuş hiç yaşayamadınmı vajinal orgazmı değişik pozisyonlarda veya ortamlarda falan
hayır hiç yaşamadım çok denedik herşeyi baya çaba gösterdim ama olmuyor birde benim aklım hep bir yerlere kayıyor derslere yada günlük her hangi bir şeye elimde olmadan
öğrencimisin ?
sizin bence sorununuzu bir uzman doktor çözer daha doğrusu sizin değil partnerinin
evet öğrenciyim son sınıfım bencede bi uzmana gitmesi gerekiyor teşekkür ederim yardımın için iyi geldi :)
Klitorise dokunarak orgazm olmanın mastürbsyondan farkı yok bence. Klitoral orgazmın ilerisinde vajinal orgazmı yaşamak, nasıl anlatılırki :) Gerçektentende anlatılmaz yaşanır, bazen 1 defada değil ve emin olun titretecek kadar var: Eğer yaşayamıyorsanız bu eşinizin erken boşalmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
yıllarca, "aman kukuna dokunma", "aman zarını koru", "aman mastürbasyon yapma", "aman düzgün otur, aman erkeklerle konuşma, aman açık giyinme" diye diye beyni yıkanmış bir kadının orgazm olamamsından daha doğal bir şey yok takdir edersiniz ki...
nedir bu kadınların bu toplum düzeninin elinden çektikleri??
çocukluklarından beri "erkeklere hizmet etmeleri gereken mallar" gibi yetiştiriyoruz kızlarımızı...
tacize uğruyorlar seslerini çıkaramıyorlar...
erkek arkadaşları oluyor, "XXXXXXXXXXXXXXX ''diye babalarından dayak yiyorlar...
zar zar diye diye hayatlarını cehenneme çeviriyoruz...
sevişebilmeleri için illa belediyenin onayını almak zorunda olduklarına inandırıyoruz onları...
belediye onayı olmadan sevenlere-sevişenlere XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX yakıştırmalarını yapıveriyoruz utanmadan...
.
canım klitoral orgazm sırasında vajina girişi kapanıyor mu diye sorduğun 1.sorunlar ilgili olarak şunu söyleyebilirim, kendi kendime böyle bi test yapmadım ama eşim içerdeyken klitorisi uyararak orgazm olabiliyorum demekki kapanmıyor. yada o sırada içerde bişey olduğu için kapanamıyordur da bişey yokken sana kapanıyormuş gibi geliyor olabilir
brclym ilişkiniz ön sevişme sonrası ilişkiniz kaç dakika sürüyor yanlış anlamayın ben sizin o tadını çıkardığınız duyguyu tadı alamadığımdan soruyorum
ilişkiniz sırasında her türlü pozisonu denediğinizi ve en son olarakta üstte iken doyuma ulaştığınızı yazmışsınız
bunu nasıl becerebiliyorsunuz benim sms az olduğundan konu ile ilgili olrak özelden gelemedim bilgi verebilirmisiniz
benim anlamadığım bir olay var.
denmişki "Orgazm esnasında kadın vücudu adeta "kaskatı kesilir". Kalp hızı, solunum hızı ve kan basıncı yüksek seyretmeye devam ederler. Kadınların çoğu bu aşamada bel bölgesinde, "beyinlerinde" ve genital bölgelerinde değişik bir karıncalanma hissinden bahsetmişlerdir. "
aynı şeyler klitorisi okşayarak yaşanan orgazmda oluyor,hepsini yaşıyorum. beyinde karıncalaşmaya kadar.. demekki ben vajinal orgazmı yaşıyorum sadece içerde penis yokken. : )