- 21 Şubat 2018
- 52
- 57
- 88
- 30
- Konu Sahibi lorellacik
-
Orgazm olamamanız size değil partnerinize bağlı onu yönlendirebilirsinizMerhaba,
Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.
Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.
İlgisiz diyemem ama sanki benimle ilgiliymiş gibi düşünüyorumOrgazm olamamanız size değil partnerinize bağlı onu yönlendirebilirsiniz♀
Sizinle ilgili olsa eğer kayganlık istek ve arzu da olmaz.İlgisiz diyemem ama sanki benimle ilgiliymiş gibi düşünüyorum
Orgazm olduğumu hissetmiyor olabilir miyimSizinle ilgili olsa eğer kayganlık istek ve arzu da olmaz.
Hahahaha hiç güleceğim yoktu. Takviye alma mı diyosunuzaşko uyarıldığın noktaları partnerinden daha iyi bilirsin, oralarda kalmasını söyle, istediğin tarzda yönlendir, gerekirse elini dilini kullansın hoşlandığın tarzı sen söyle o oralarda ısrarcı olsun bu arada sen orgazma şartlanma kendini bırak, olursa olur şeklinde takıl.
not: ilişkiden önce lavaboya git çişim geldi falan olma, o his gelirsede sal kendini nasılsa ilişki öncesi yaptın onu sen.
Pek hissedilmeyecek bir şey değil aslında ama bence yönlendirmelisin partnerini ya da anı yaşayıp orgazm için odaklanmayacaksın takviyelik bir durumun yok. Takviye alsan da orgazm olamama ihtimalin var en azından hormonsal düzenin bozulmasın.Orgazm olduğumu hissetmiyor olabilir miyim
Onun için takviye değil teknik gerekiyor.klitoris masajı, vajinanın içinin parmakla uyarılması, vücudun hassas bölgelerine sakın va yavaş dokunuşlar gibi.Merhaba,
Cinsel isteğim olmasına rağmen orgazm olabildiğimi düşünmüyorum. Yani o orgazm hazzını yaşadığımı düşünmüyorum kayganlık ve istek arzu konusunda hiçbir sorunum yok ben de istiyorum ancak birliktelik esnasında orgazm olamıyorum. Partnerimin boşalmasından da keyif alıyorum ama ben de kayganlık dışında orgazm hazzını tadamadığım için rol yapmam gerekiyor.
Bununla ilgili alabileceğim bir takviye varmıdır? Varsa kullananların yorum ve tavsiyelerini rica ediyorum.
bacım erkekler gibi şunu içtimde ereksiyon oldum gibi bişe değilki bu, ben hiç takviye almadım, alandada fayda duymadım, tecrübesi olan yazsın bakalım takviye neymiş, ne işe yarıyormuş öğrenelimHahahaha hiç güleceğim yoktu. Takviye alma mı diyosunuz
Buna biraz yabancıyım yapmayı tercih ettiğim bişey değildi ama üstüne yoğunlaşmaya karar verdimSolo pratiklerle keşfetmeniz lazım o zaman da olmuyor mu
Ben de almadım ama araştırdım damlalar varmış ve isteği çok üst seviyeye çıkarıyormuş okuduğuma göre ben de bunu kullanarak acaba sonuca daha kolay ulaşılabilir mi diye düşündümbacım erkekler gibi şunu içtimde ereksiyon oldum gibi bişe değilki bu, ben hiç takviye almadım, alandada fayda duymadım, tecrübesi olan yazsın bakalım takviye neymiş, ne işe yarıyormuş öğrenelim
Doğru karar, kendinizi tanırsanız başkasını da yönlendirebilirsinizBuna biraz yabancıyım yapmayı tercih ettiğim bişey değildi ama üstüne yoğunlaşmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?