- Konu Sahibi ffcamdankalp
-
arkadaşlar ben üniversitedeyken sağlık bakanlığının bir projesiyle (ki o zamanlar çok yeniydi bu işler) bi grup okula gelmişti ve kampoanya düzenlemişlerdi... ben de hiç unutmam 18 yaşımı dolduralı birkaç gün olmuştu ve tüm organlarımı bağışlamıştım... o zaman bir kart verdiler ama şimdi çoookk uzun yıllar geçti ve o kart nerede bilmiyorum... şimdi başıma bişi gelse o kart üstümden çıkmazsa hiçbir anlamı yok bağışımın... nereye başvurmalıyım acaba kartı yenilemek için... sıfırdan bağış yapmam olmaz herhalde... daha önce yapmışım zaten...
topiği açan ve emek / fikir koyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bu arada
arkadaşlar ben üniversitedeyken sağlık bakanlığının bir projesiyle (ki o zamanlar çok yeniydi bu işler) bi grup okula gelmişti ve kampoanya düzenlemişlerdi... ben de hiç unutmam 18 yaşımı dolduralı birkaç gün olmuştu ve tüm organlarımı bağışlamıştım... o zaman bir kart verdiler ama şimdi çoookk uzun yıllar geçti ve o kart nerede bilmiyorum... şimdi başıma bişi gelse o kart üstümden çıkmazsa hiçbir anlamı yok bağışımın... nereye başvurmalıyım acaba kartı yenilemek için... sıfırdan bağış yapmam olmaz herhalde... daha önce yapmışım zaten...
topiği açan ve emek / fikir koyan tüm arkadaşları tebrik ediyorum bu arada
ehliyetin varmı bilmiyorum fakat en sağlamı ehliyette belirtilmesi sanıyorum. bende tüm organlarımı bağışlamıştım ehliyetimi alırken kolay kolay da kaybolmuyor :)
herkesin yapması gereken bir işlem olduğıunu düşünüyorum çürümektense bir hayat kurtarabilmek kelimelerle anlatılamayacak bir durum . lafı uzatmayarak herkesi organ bağışına davet ederek hoşçakalın sağlıkla kalın diyorum
Hastanelerde ve artık çoğu sağlık ocaklarında organ bağışı yapabilirsiniz 2 tane kefil isteniyor kimlik kartınız yanınızda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?