Merhaba arkadaşlar...
ben öncelikle böyle duyarlılık sahibi insanların varlığını bilmek ve bu gibi sitelerde böyle konuların yer olmasından inanın gurur ve buyuk bir memnuniyet duyuyorum. teşekkür ediyorum hepinize...
bu sayfanın varlığından yeni haberim oldu oysa ben bu işin içindeyim ama takip ettiğim bir kaç konunun dışına pek cıkmıyor ve siteyi tam keşfeçıkmadığımı bir kez daha hatırlıyorum.
ben 11 yıl 6 ay 15 gunluk bir böbrek nakilliyim. o kadar şanslıydım ki bana annem verdi böbreğini ve sonradan öğrendik ki babamınki daha uyumluymuş.... kimisinin annesi kendini parçalar ama tıbben mumkun olmadıgı için vermez, kimi de bn gibi nankördür kıymet bilmez... (çok şükür dikkat ediyorum ilaçlarıma, diyetime yoksa saldım çayıra seklinde yasamıyorum elbette...)
burada arkadasların organlarını bağışlamış en azından bu konuda duyarlı olduklarını bilmek güzel.
organ nakli ve bağışı konusunda ilk sayfalarda detaylı yazılmış ama onlar genel olarak teorik bilgi... bu konuda öğrenmek istedikleriniz varsa bana sormaktan çekinmeyiniz lutfen bilgim dahilinde her sorunuza cevap veririm en azından elimden geldiğince yardımcı olurum, gerekli kişilere yönlendiririm vs...
herkese tekrardan teşekkürler...
iyi geceler diliyorum.
Sevgiler....