M miniskom Guru Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2008 3 0 286 43 İstanbul 20 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miniskom #1 Merhaba organizasyon işiyle uğraşmak istiyorum.Bu konuyla alakalı fikirlerinize ihtiyacım var.Nerden başlamalıyım.neler yapmalıyım?
Merhaba organizasyon işiyle uğraşmak istiyorum.Bu konuyla alakalı fikirlerinize ihtiyacım var.Nerden başlamalıyım.neler yapmalıyım?
E Eda2019 Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2019 442 767 23 32 20 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi miniskom #2 miniskom .!.: Merhaba organizasyon işiyle uğraşmak istiyorum.Bu konuyla alakalı fikirlerinize ihtiyacım var.Nerden başlamalıyım.neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yakın arkadaşım yapıyor çok uğraştırıcı ve masraflı ayrıca yaratıcılık gerektiren bir meslek, ilk olarak malzeme almayla başlayabilirsiniz masa sandalye çiçeklerler aksesuarlar, düğün organizasyonu mu yoksa daha küçük nişan doğum günü falan mı
miniskom .!.: Merhaba organizasyon işiyle uğraşmak istiyorum.Bu konuyla alakalı fikirlerinize ihtiyacım var.Nerden başlamalıyım.neler yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yakın arkadaşım yapıyor çok uğraştırıcı ve masraflı ayrıca yaratıcılık gerektiren bir meslek, ilk olarak malzeme almayla başlayabilirsiniz masa sandalye çiçeklerler aksesuarlar, düğün organizasyonu mu yoksa daha küçük nişan doğum günü falan mı