Canım bende böyle bir konuda araştırma yaptım bir arkadaş bunu önerdi winalite ped bir defa almayı düşünüyorum memnun kalırsam üye olmayı düşünüyorum daha uygun fiyat geliyo net de bir bak istersen
Şimdi biraz baktımda hiç objektif yorum yok gibi herkes sanki reklam yapıyor nasıl güvensek bilemedimCanım bende böyle bir konuda araştırma yaptım bir arkadaş bunu önerdi winalite ped bir defa almayı düşünüyorum memnun kalırsam üye olmayı düşünüyorum daha uygun fiyat geliyo net de bir bak istersen
Benim kullandığım ped propolis ve aloe vera içeriyor memnunum ersağ üretiyorMerhaba arkadaşlar benim pede karşı alerjim var galiba adet dönemim bittiğinde her ay kızarıklık kaşıntı oluyor ve bundan çok sıkıldım psikolojim bozuldu resmen.
Benim size sorum organik ped diye birşey varmış zararlı maddeler içermiyormuş kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı lütfen yardım edin.
Benim kullandığım ped propolis ve aloe vera içeriyor memnunum ersağ üretiyor
Merhaba arkadaşlar benim pede karşı alerjim var galiba adet dönemim bittiğinde her ay kızarıklık kaşıntı oluyor ve bundan çok sıkıldım psikolojim bozuldu resmen.
Benim size sorum organik ped diye birşey varmış zararlı maddeler içermiyormuş kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı lütfen yardım edin.
Aynı sorun bendede var kızlar kıpkırmızı oluyor ve kaşıntım oluyo orkid molped ikiside fena yaptı en son kotex aldm ama oda aynı napıcamı şaşırdm
Organyc diye markayı kullanıyorum ben. Çok iyi yapısı. Arada çok fark var direk hissediyorsunuz zaten. Diğer pedler gibi tahriş etmiyor ya da terletmiyor. Deneyebilirsiniz hatta günlük pedleri de çok iyi ama günlük ped için şmyle bi sorun var iç çamaşırına yapışmıyor pek.
Bende bu markayı duymuştum eczaneye danışıp ilk olarak bunu denemeyi düşünüyorum kullandıktan sonra bilgilendirme yaparımOrganyc diye markayı kullanıyorum ben. Çok iyi yapısı. Arada çok fark var direk hissediyorsunuz zaten. Diğer pedler gibi tahriş etmiyor ya da terletmiyor. Deneyebilirsiniz hatta günlük pedleri de çok iyi ama günlük ped için şmyle bi sorun var iç çamaşırına yapışmıyor pek.
Bende bu markayı duymuştum eczaneye danışıp ilk olarak bunu denemeyi düşünüyorum kullandıktan sonra bilgilendirme yaparım
Ben internetten baktim yok sitelerde dogru duzgun nereden aliyorsunuzOrganyc diye markayı kullanıyorum ben. Çok iyi yapısı. Arada çok fark var direk hissediyorsunuz zaten. Diğer pedler gibi tahriş etmiyor ya da terletmiyor. Deneyebilirsiniz hatta günlük pedleri de çok iyi ama günlük ped için şmyle bi sorun var iç çamaşırına yapışmıyor pek.
Bende monema ped aldım kullandım memnunum geçen ay kullandm şimdilik herşey çok güzel yapışması rahat olması ama düzenli kullandıkça yazarım
Yani tüm boyların olduğu paket karışımı aldımBunu hiç görmemiştim fiyatıda daha uygunmuş elimdekiler bitince bunu denerim internetten mi sipariş ediyorsunuz