Cilt Bakımı Ürünleri Organik cilt bakım ürünü ne demektir? Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
:gitme:
Logana'nın tonik ve yüz yıkama jeli var mı?arastırdım fakat karsıma daha cok krem ve sampuanları cıkıyor

var canım yüz yıkama jeli değilde köpüğü var benim bildiğim ben kullanmıştım 2 önce fln memnun da kaldım 2 3 kutu bitirdm hatta.sonra bıraktım nie die sorcak olursan tamamen duygusal:(:gitme:

arkadaşlar bir tavsiyede bulunim sizlere.en azından şöyle söyliyim kullananlar çokk memnunlar.(ev yapımı)doğal ürün bu cilt güzelligi için her cildede gidiyor çünki içinde kimyasal yok tamamen doğal.benim annemle kız kardeşimde kullanıyor çok memnunlar bende istettim.1.uygulama cildin ölü hücresini atıyor ciltte hafif kabuklanma oluyor cilt yenileniyor.2. uygulamada cildinize uyguladıkça güzelleşiyor cildiniz hafif hafif pembeleşiyor beyazlık ve parlaklık oluşuyormuş.kullananlar çok memnun en azından doğal sonuçta çildime uyguluyorsunuz ürünleri.doğal olan bir ürünü uzun bir süre senelerce saklayamazsınız bozulur arkadaşlar.buda 5 ay kadar gidiyor.iki ürün ayrı ayrı fiyatıda uygun 35 ytl.isterseniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ben.
k.iyi bakın arkadaşlar ama uzun süreli ürünleri kullanmayın heep kimyasal cildinize yazıktır.
hoşcakalııın...

hangi ürün cnm bu ??

Korres yunan malı olduğu için, yes to carrots da yahudi malı oldugu için almıyorum
yes to carrots un israile yardım ettiğini ve ordusunu finanse ettğini okudum, daha önce 3-4 ürününü
amerikadan getirmişlerdi bana, saç maskesi, yüz yıkama jeli vs, süper güzel değil zaten eh idare ederdi
o zaman türkiyede yoktu, sonra bu mevzuyu öğrendim ve katiyen almam
Korres'in de 4 ürününü kullandım o daha iyi
tr de satılıyor mu bilmiyorum kesin 5 katı fiyata satarlar

arkadaşlar ben de organik bakım ürünleri araştırırken rare blossom markasını keşfettim. içeriğinde kullanılan ürünler tamamen organik, zaten ecocert sertifikalı bi marka. ben henüz alıp kullanmaya başlamadım ama şu an kullandıgım ürünler bittikten sonra ilk iş bu markanın ürünlerine başlicam. organik birçok marka var ama çoğu yabancı menşeili ürünler rare blossom ise türk markası. bu da benim için önemli bir tercih sebebi haliyle...

kızlar merhaba bende bu konuda sizler gibi yüksek hassasiyete sahibim
kesinlikle ecosert belgeli bitkisel organik ve helal sertifikalı ERSAĞ temizlik ve kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.

kızlar merhaba bende bu konuda sizler gibi yüksek hassasiyete sahibim
kesinlikle ecosert belgeli bitkisel organik ve helal sertifikalı ERSAĞ temizlik ve kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.

saç boyasıda varmıdır bu ersağın bide parfüm kokularını bilmeden nasıl alıyorsunuz tester gönderiyorlarmı yada hiç parfüm aldınızmı

saç boyasıda varmıdır bu ersağın bide parfüm kokularını bilmeden nasıl alıyorsunuz tester gönderiyorlarmı yada hiç parfüm aldınızmı

maalesef henüz sac boyası yok ama kimbilir belki birgün üretirler.
parfümleri alkollü ve alkolsüz diye 2 kategoriye ayrılıyor
testerları var sipariş edilebiliyor elbetteki

arkadaşlar merhaba
sabah gazetede ebru şallı'nın cildi için organik ürünler kullandığını yazıyordu...
bazı araştırmalar yaptım ve kullandığımız birçok ürünün içinde paraben denilen bir madde olduğunu ve vücuda zararı olduğunu okudum(kanser yapıcı maddeler)...
mümkünse organik içerikli ürünler tercih edin ama etiketlere aldanmayın her ürün organik olmayabilir diye bir sürü kaynak buldum ve kafam daha çok karıştı...

SORU:Arkadaşlar nedir bu organik içerikli ürünler?
bizim kullandığımız eczane ürünleri ya da pahalı kozmetik ürünleri bu zararlı maddeleri içeriyor mu?

bu konuda bilgilerinizi ve ürün eleştirilerinizi aynı zamanda tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. a.s.a.s.

aktardan bıtkısel dogal dıye aldıgım kayısı cekırdegı kremının arkasında paraben..paraben...paraben..5 defa yazmıs..offf dedım ya ne sımdı bu???mecıtefendının markası

arkadaşlar bir tavsiyede bulunim sizlere.en azından şöyle söyliyim kullananlar çokk memnunlar.(ev yapımı)doğal ürün bu cilt güzelligi için her cildede gidiyor çünki içinde kimyasal yok tamamen doğal.benim annemle kız kardeşimde kullanıyor çok memnunlar bende istettim.1.uygulama cildin ölü hücresini atıyor ciltte hafif kabuklanma oluyor cilt yenileniyor.2. uygulamada cildinize uyguladıkça güzelleşiyor cildiniz hafif hafif pembeleşiyor beyazlık ve parlaklık oluşuyormuş.kullananlar çok memnun en azından doğal sonuçta çildime uyguluyorsunuz ürünleri.doğal olan bir ürünü uzun bir süre senelerce saklayamazsınız bozulur arkadaşlar.buda 5 ay kadar gidiyor.iki ürün ayrı ayrı fiyatıda uygun 35 ytl.isterseniz deneyin memnun kalacağınızdan eminim ben.
k.iyi bakın arkadaşlar ama uzun süreli ürünleri kullanmayın heep kimyasal cildinize yazıktır.
hoşcakalııın...

Anneniz ve Kızkardeşinizin kullandığı ev yapımı ve çok memnun oldukları bu doğal ürün nedir acaba!? ve nereden ve nasıl temin edilebilir? siz nereden istettiniz!?

Merhaba,

Organik ürün, içeriğindeki bitkiler organik sertifika alacak koşullarda yetişmişse verilen bir sıfat. Yves Rocher ve Body Shop organik ürünlerinde bunu belirtiyor.

bir ürünün organik olması, tehlikesiz anlamına gelmiyor. benzer şekilde organik olmayan ürünler de tehlikelidir diye bir şey yok.
Ben "organik" ibareli ürün değil de "doğal" ürün kullanmaya çalışıyorum son 1 senedir. İçeriğinde ağır metaller, veya kanıtlanmış kanserojen kimyasallar varsa almamaya çalışıyorum.

Bu konudaki çabam "PARABEN" içerek ürünleri atmakla başladı. methylparaben ya da propylparaben adı altında genelde ürün içeriğinde sonlarda oluyor.

Daha sonra özellikle şampuan ve duş ellerinde "SULFAT" içeren ürünleri kaldırdım raflardan. Sodium laureth sulfate içeren temizlik ürünlerini vücuduma ya da saçıma sürmüyorum.

Ve ALUMINYUM: Antiperspirantlar ve deodorantlar alüminyum içeriyorlar. Uzun vadede lenf ve meme kanserinin başlıca nedeni! Youtube'da pek çok video var evde nasıl doğal deodorant yapabileceğinize dair. Ben şu an sadece mineral tuz içeren bir ürün kullanıyorum. Evet, içindekiler sadece mineral tuz ve su. Çok işe yarıyor. Yurtdışında Toms, Arm and Hammer gibi doğal içerikli çok ucuz alternatifler var. Bir yakınınıza 3-4 tane sipariş edip yıllarca kullanabilir, evde yapacağınız deodorantla takviye edebilirsiniz.

"Onda bu var mı şunda şu var mı" diye kafaları yemek ve hayatımızı buna endekslemek hem zor hem de psikolojik olarak zararlı. Bu nedenle basit kurallar koyup hiç değilse buna göre alışveriş yapmak işe yarıyor.

Örneğin kozmetik ürünlerin açıldıktan sonra kaç ay içinde kullanılması gerektiğini belirten ibare vardır ya, bir kapak ve 12 yazar misal: açtıktan sonra 12 ay içinde tüketiniz. İşte bu sayı ne kadar düşükse aldığınız ürünün o kadar doğal olduğunu düşünebilirsiniz.

Kendi kullandığım ürünlerden örnek vereyim: Clinique All About Eyes krem 24 ay derken Korres Wild Rose göz kremi 6 ay diyor. Çünkü içinde koruyucu madde yok.

Bu anlamda en taze en "doğal" ürünleri Lush satıyor 1-2 ayda tüketmeniz gereken. Ama fiyatları anlamsız uçuk geliyor bana.

St Ives krem ve peeling olarak çok uygun fiyatlı ve doğal ürünler yapıyor. Duş jeli ve şampuanlarında sülfat var, maalesef.

Yurtdışından alabiliyor/getirtebiliyorsanız Burt's Bees ya da Kiss My Face'in bütün ürünlerini çekinmeden tavsiye ederim. Burt's Bees'in Türkiye'de bazı zincir mağazalarda fahiş fiyata satıldığını duydum. Aman diyim, paranıza yazık etmeyin 6 dolarlık duş jeline 45 lira vermeyin.

Benim özellikle dikkat çekmekistediğim nokta "doğal" ya da "organik" diye bilinen markaların tüm ürünlerinin öyle olmayabileceği: Misal; L'Occitane shea butter el kremlerinde paraben var! Hadi bakalım. Benzer şekilde Body Shop resmi sitesinde "Paraben kullanımımızı azaltma çabamız devam ediyor" diyor çünkü halen pek çok ürününde paraben var.

Son olarak:

Skin Deep® Cosmetics Database | Environmental Working Group
böyle bir site var. pek çok ürünü içeriğine göre tehlikeli-tehlikesiz diye sıralayabileceğiniz ve hangi kimyasallardan korkmanız gerektiğini öğrenebileceğiniz.

Ayrıca akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz "Good Guide" isimli bir app de var.

Son düzenleme:
ben hassas ciltli biri olarak çok dikkat ederek kullanıyorum ürünleri bitkisel ürünler kullanmaya özen gösteriyorum geçenlerde de yazdım zaten lesexclusive markasından ozon yağı losyonu aldım cildim kadife gibi oluyor ışıl ışıl parlıyor iş yerinde ki bir çok kişi fark etti ben de herkeslere öneriyorum, 3 lü setide varmış ama 120 küsür lira şu ara biraz sıkıştım onu da almayı planlıyorum aranızda deneyen kullanan var mı 3 lü seti ?

arkadaşlar merhaba
cildim için acil bir nemlendirici almam gerek
önceden vichy kullanıyordum ve memnundum fakat şuan cildim çok hassaslaştığı için o bile küçük sivilcelerin çıkmasına sebep olducildimde bir kızarıklık var ve herşeyi kabbul etmez oldu
loccitanenin kremine baktım çok güzel fakat çok pahalı bana bir krem tavsiye edin lütfen
daha önce nurlum bitkisepetinden karakafes kremini önermişti cesaret edemiyorum
avene nasıl paraben varmı bilmiyorum
ilk sayfada bir arkadaş fiyatı 35 tl olan iki krem önermiş kullanıp tavsiye edeniniz varmı?acil yardım arkadaşlar ya moralim bozuluyor

Back
X