Pazar günkü Cumhuriyet ekinde vardı bitkileri toplayıp parti parti az miktarda üretiyorlarmış benim saçları kurtardı boyadan yanmışlardı şimdi başka hiçbirşey sürmez oldum başıma mor şişe kremi inanılmaz
demetelli bende de kaşıntı oluyor sen kuru saçlar için mi yağlı saçlar için olanını mı kullandın bir de kremini kullandınmı bende alıcam dipler yağlı uçlar kuru ama hangisi uygundur saçıma bilemiyorum normal ve kuru saçlar için olanı daha mı iyi kızlar
demetelli bende de kaşıntı oluyor sen kuru saçlar için mi yağlı saçlar için olanını mı kullandın bir de kremini kullandınmı bende alıcam dipler yağlı uçlar kuru ama hangisi uygundur saçıma bilemiyorum normal ve kuru saçlar için olanı daha mı iyi kızlar
Cilt tipine dikkat etmek gerekiyor, eczacım bana yanlışlıkla yeşil yani yağlı saçlar için olanını vermişti kepek yaptı çünkü boyatalı beri saçım kuru tip oldu şimdi mavi kutu organicum kullanıyorum çok iyi bir ürün cansızlık dökülme bitti biraz sebat gerekiyor yazlık dönüşü kreminide aldım besleyici kaliteli bir kremi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?