• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Organicum Saç Dökülmesine Karşı Etkili

sevimata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
1
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Saç dökülmesi için önceden kullandığım harika bir şampuandan size bahsetmek istiyorum. Adı organicum. Üzerinden yüzdeyüz organik hidrosollerden üretildiği yazıyor. bu şampuanın saçlarıma nasıl iyi geldiğini anlatamam. Daha önceden de bir defa denemiştim ama sanırım yanlış kullanmışım. Saçımda 1 dakika bekletmeniz gerekiyor. Ben hiç bekletmeden durulamıştım o yüzden pek bir sonuç alamamıştım ilk başta. Allahtan kutunun üzerini bir kere daha okudum da düzgün kullanmayı öğrendim. Şimdi çok memnunum hepinize tavsiye ederim.

XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 6 aydan fazladır saçıma başka birşey sürmez oldum, saçım bu süre içinde inanılmaz ölçüde sıklaştı, dolgunlaştı, saçım çok uzun olduğundan evdeki kadınım eskiden çok şikayet ederdi, şimdi hiç saç toplamıyorum diyor. Bi de çok ilginç kuaförüm artık bana çok daha az ilaç kullandığını, saçımın silikon ile kaplı olmadığından bu sonucu aldığını söyledi. Bir kuaför arkadaşı eczaneden alıp alıp saçı pert olmuş müşterilerine hediye ediyormuş Organicum'un galiba saç kremi de çıkmış ben daha almadım alanlar yazarsa sevinirim

bende organicum kullanıyorum çok memnunum 1 yıl ocak nerdeyse kullanalı şampuanımı değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum ama saç kremi çıkmışsa organıcumun hemen almalıyım çünkü hiç kendime uygun krem bulamadım..

Gerçekten harika bir şampuan en pahalısından en tanınmışına her türlü şampuan ve bakım kremini kullandım fakat organicum kadar etkili bi şampuan kullanmadım tek geçerim...

Şaçlarımdaki dökülme yok denecek kadar azaldı, saç kremi kullanmadan saçımı asla tarayamazdım şimdi ihtiyaç bile duymuyorum herkese tavsiye ederim fiyatı da çok çok uygun. Ve gerçekten kremi çıktıysa kesinlikle alırım tereddütsüz.

Pazar günkü Cumhuriyet ekinde vardı bitkileri toplayıp parti parti az miktarda üretiyorlarmış benim saçları kurtardı boyadan yanmışlardı şimdi başka hiçbirşey sürmez oldum başıma mor şişe kremi inanılmaz

tereddütlüyüm 1 yıldır bu şampuanı kullandım ama organıcum mu yaramadı saç diplerime yoksa içine kırdığım ampuller mi yaptı saç derilerim çok hasar gördü kepeklendi

dht etkısıyle erkek tıpı sac dokulmasınede etkılımı acaba

sertmece erkek tipi dökülmede en ii olanlar revita ,revivogen,sebamed (kafeinli) diolar.o da %1 falandır etkisi varsa da

zaten şampuanın dökülmeye hiç bi etkisi yok

Pazar günkü Cumhuriyet ekinde vardı bitkileri toplayıp parti parti az miktarda üretiyorlarmış benim saçları kurtardı boyadan yanmışlardı şimdi başka hiçbirşey sürmez oldum başıma mor şişe kremi inanılmaz

Canım bir yılı aştı kullanıyorum mor kremini de 3 ayı geçmiştir dökülme kaşıntı bitti, ben de şampuan saçı gürleştirir güzelleştirirmi diye inanmazdım bu Organicum gerçekten farklı

demetelli bende de kaşıntı oluyor sen kuru saçlar için mi yağlı saçlar için olanını mı kullandın bir de kremini kullandınmı bende alıcam dipler yağlı uçlar kuru ama hangisi uygundur saçıma bilemiyorum normal ve kuru saçlar için olanı daha mı iyi kızlar

demetelli bende de kaşıntı oluyor sen kuru saçlar için mi yağlı saçlar için olanını mı kullandın bir de kremini kullandınmı bende alıcam dipler yağlı uçlar kuru ama hangisi uygundur saçıma bilemiyorum normal ve kuru saçlar için olanı daha mı iyi kızlar

aslında kullanan arkadaşlar saç tiplerini yazsalar ve hangi şampuanı kullandıklarını belirtseler ona göre bizde fikir sahibi olabiliriz benim saç diplerim yağlı ama saç uçlarım kuru ayrıca boyalı saçlarım bu durumda hangisini kullanmam gerekiyo bide ben krem kullanmamaya özen gösteriyorum saçlarım boyalı olmasına rağmen çünki krem daka çabuk yağlanmaya ve saçın sönmesinie neden oluyo bende öyle oluyo bunun kremi nasıl acaba kullanan arkadaşlardan öğrenebilirmiyiz acep

Arkadaşlar, 1 aylık kullanım sonucu diyebilirim ki organicum benim saçlarımı gözle görülür ölçüde inceltti ve döktü. Bende zaten mevcut bir dökülme vardı, bana öyle geliyor ki organicum kullanmamla birlikte daha da arttı. Ama pek çok kişinin çok memnun olduğu doğrudur, benim saçlarıma uymadı sanıyorum. Bu kişinin saç tipiyle ilgili bir durum. O yüzden size tavsiyem şampuanı almadan önce bir yerden numunesini bulun kullanın.

Canım kaşıntı pullanma kepek oluyorsa mavi kutuyu (kuru normal ciltler için) kullanıyorsun, saçın çabuk yağlanıyor o yüzden dökülüyorsa yeşil kutu organicum da yağlanmayı tedavi eden bitkiler var, yanlış tipte kullanınca yarar değil zarar veriyor dökülme hızlanıyor, benim doğumevinde çok arkadaşım kullanıyor memnunlar tavsiye ederim çok iyi bir ürün

Canım ben uzun süredir kullanıyorum seboreik dermatit var bende yeşil kutu yağlı saçlar için olanını verdi eczacım o yüzden senin saçlar kuru veya normalse mavi kutuyu kullanırsın. Kremi çok kaliteli doğal bir ürün yalnız her eczanede yok.

organicum.com eczane listesi de var

benım saçlarım iki günde yağlanan cinsten ama ben yınede normal ve kuru saçlar için olanını aldım kotu bı etkısını gormedım ama uff super mukemmelde diyemıcem en cok o portakal kokusunu sevdım:)) şimdi yarısını ayırıp içine 5 diş sarımsak koydum keşke daha onceden yapsaydım diyorum çünkü benım dökülmeme cok iyi geldi:)

benim saçlarım uçları kuru boyadan vs. dolayı ama dipleri yağlı. eczacı dipleri bizi ilgilendiriyo çünkü saç diplerden besleniyo. yağlı saçlar için olan yeşil olanını aldım ve mor kremini bu akşam başlıcam bakalım saçlarıma fayda edecek mi

Cilt tipine dikkat etmek gerekiyor, eczacım bana yanlışlıkla yeşil yani yağlı saçlar için olanını vermişti kepek yaptı çünkü boyatalı beri saçım kuru tip oldu şimdi mavi kutu organicum kullanıyorum çok iyi bir ürün cansızlık dökülme bitti biraz sebat gerekiyor yazlık dönüşü kreminide aldım besleyici kaliteli bir kremi var

Kızkardeşimin doğum sonrası dökülmesini durdurmuştu banada eczaneden alıp vermişti ben mavi şampuan ile mor kremini bir yılı aştı düzenli kullanıyorum boyayı akıtmıyor saç güzel boyayı gösteriyor dökülme donukluk kalmadı yalnız her eczanede yok sitesinde eczane listesi var .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuaförüm ilacı kaçırdı benim güzelim saçlar cayır cayır yandı inat ettim kestirmedim bu organicumun mavi şampuanı ve mor kremi kurtardı :teytey:

Back