Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 20.haftam bitti bu hafta randevum var sanırım organ taraması bu hafta yapılcak bu organ taraması denılen sey renklı ultrason yada 4 boyutlu ultrasonla aynı seylermı ve bunu medicana camlıcada yaptıran varmı
ultrason konusunun altından hep ben çıkmaya başladım elimde olmadan ama bu konuyu açıklamak bana düştü sanırım:) dediğim gibi burdada tekrar söyliyim.iç organ taraması için 2 boyutlu ultrason çektirilir,4 boyutlu renkli ultrasonlar ise daha çok bebeğin dış,fiziksel görünümünü verir ve aynı zamanda bebekte yarık dudak,damak vs. gibi fiziksel şüpheler kontrol edilir.yani 2 boyutlu (veya 3'de olur)iç organlara bakarken 4 boyutlu dış görünüme bakar. ben dr.anlatımını "2 ve 3-4 boyutlu ultrasonlar" başlığında yazmıştım,dilerseniz oradnda okuyabilirsiniz....