• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgametril (progestagen)kullananlar yardımcı olur musunuz?

010712

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.488
812
198
bu ilacı kullanan arkadaşlar. az önce doktordan geldin ve 3 cm kistim olduğunu söyledi. 2 tane enfeksiyon ilacı ile birlikte orgametril verdi ve 15 gün kullanmamı söyledi. içinde yumurtlamayı bastırır yazıyor. yani bu ay yumurtam çatlamıycak mı? bu ay gebelik şansım yok öyleyse:14: neden bilmem bu ilaç benim gözümü korkuttu biraz. siz bir sorun yaşadınız mı?

bu ilacı kullanan arkadaşlar. az önce doktordan geldin ve 3 cm kistim olduğunu söyledi. 2 tane enfeksiyon ilacı ile birlikte orgametril verdi ve 15 gün kullanmamı söyledi. içinde yumurtlamayı bastırır yazıyor. yani bu ay yumurtam çatlamıycak mı? bu ay gebelik şansım yok öyleyse:14: neden bilmem bu ilaç benim gözümü korkuttu biraz. siz bir sorun yaşadınız mı?

canım benim bende 2 aydır kistten dolayı orgametril kulanıyorum doktor korunma verdi zaten ama adeti geciktiriyor benim 5-6 gün geçti hala adet olamadım olsamda bır rahatlasam diye bekliyorum ama yok.kistin gitmediği sürece çocuk için tedavi yapmıyolar cnım zaten ben 5 aydır uğraşıyorum kistle boşu boşuna zaman geçti.:47:

canım benim bende 2 aydır kistten dolayı orgametril kulanıyorum doktor korunma verdi zaten ama adeti geciktiriyor benim 5-6 gün geçti hala adet olamadım olsamda bır rahatlasam diye bekliyorum ama yok.kistin gitmediği sürece çocuk için tedavi yapmıyolar cnım zaten ben 5 aydır uğraşıyorum kistle boşu boşuna zaman geçti.:47:

adeti de geciktiriyor yani:44: benim adet günüm normalde geçen çarşambaydı ama 2 gün öncesinde yani pazartesi adet yerine kahverengi lekelenme başladı, bi hafta sürdü. korktum cuma günü doktora gittim kistim varmış. 2 ay öncede muayene olmuştum bişey yoktu. hayatımda ilk defa kist oldu ve çok korkuyorum. lekelenmeler dün ilaca başlayınca geçti. ama kist yüzünden bebek planları da suya düştü demek ki ama doktor bana korun demedi. bende 8 aydır bebek istiyorum. ha geldi ha gelecek bebiş derken kist geldi. çok üzgünüm:5:

Adetim uzun sürüyor diye doktor bana adetin ilk gününden başlamak şartıyla orgametril verdi adetimin 8.günü sanki ilk günmüş gibi gelmeye başladı . Bende kısaltacağına uzattı bugün 11.günüm doktoru aradım gel demekle yetindi

Back
X