Saç Rengi ve Saç Boyama oreal ile siyahtan karamele

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
selam kızlar. daha önce çok araştırdım siyah saçı orealsiz açmayı olumlu yorumlar görmedim bi çok kişidede aynı sorun olduğunu gördüm paylaşmak istedim. yıllardır saçlarımı boyuyorum en açık çikolata kahve olmuştur onun dışında siyah mavi siyah koyu kahve kat kat boya vardı. kuföre boyatmaya karar verdim. 150 tl fiyat çıkardı. buda bütçemi aşıyodu. yıpranırda dedi. bende netten 20 tlye oreal aldım 5 lirayada oksidan. evde açtım. biraz yandı çabuk yıkadım açılmaya yerler vardı tekrar oreal sürdüm. üstünede açılında palette altın karamel uyguladım. tabiki yıprandı bunu göze almıştım. ama kuaföre o kadar para vereceğime aynı işlemi evde çok çok daha ucuza yaptım. sizlerle paylaşmak istedim. sorularınız olursa seve seve cevaplarım

Bana yardımcı olurmusunuz bu konuda saçlarımı acacagım koyu kahverengi saçlarım hiç boya yok .. bugun mavi toz ve 3 şişe oksidan aldım aldıgım kişi 1.5 kaşık mavi toza tüm oksidanı dökmemi söyledi .. zümrüt yeşiline boyayacagım saçlarımı siz nasıl uyguladınız kaç dakika beklettiniz?

saçlarında hiç boya yoksa orealle açmanı önermem canım. zaten boyadığın tutacakdır. ama illa açmak istersen ölçüyle değil çünkü o zaman çok cıvık olur dediğin gibi 1.5 kaşık asla yetmez benim saçlarım ince telli ve belimin 4 5 cm üstünde 300gr a yakın oreal gitti. bi kase dolusu olması lazım en azından boya kıvamında olmalı göz kararı ayarlayabilirsin. saçında 5 10 dk arası beklet arada bi bak açıldığı an yıka daha fazla bekleme ve oksidan numarası çok önemli 20lik oksidan kullanman lazım

bende karamele boyamak istiyorum sizin saçınız nasıl oldu merak ettim resim yokmu acaba.bende açtım saçımı hepsi yandı şu anda asker gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…