esinti34 Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 189 0 296 İstanbul 26 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #61 kardeş seni kıskanarak takip ediyoruma.s. kız bir ara hamaratlığını bana da bulaştırsan diyorum hiç fena olmaz yaniiCADIARZU
kardeş seni kıskanarak takip ediyoruma.s. kız bir ara hamaratlığını bana da bulaştırsan diyorum hiç fena olmaz yaniiCADIARZU
XSXimal Üzeni yolla... Salla... Kayıtlı Üye 26 Haziran 2007 2.082 9 641 Çanakkale 1 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #62 esinti34 .!.: kardeş seni kıskanarak takip ediyoruma.s. kız bir ara hamaratlığını bana da bulaştırsan diyorum hiç fena olmaz yaniiCADIARZU Genişletmek için tıkla... Atakan biraz büyüse, yaparsın sende kız, ne marifetli olduğunu bilmiyoruz mu sankijeyyar
esinti34 .!.: kardeş seni kıskanarak takip ediyoruma.s. kız bir ara hamaratlığını bana da bulaştırsan diyorum hiç fena olmaz yaniiCADIARZU Genişletmek için tıkla... Atakan biraz büyüse, yaparsın sende kız, ne marifetli olduğunu bilmiyoruz mu sankijeyyar
1 16eslem Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 476 0 116 Bursa 16 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #63 Şimal .!.: Süvetterimin ipliğinden yaptığım şapkam Ve yine aynı iplikten boyun atkısı ( Desenleri farklı ama hepsini birlikte giyince çok hoş duruyor.) Genişletmek için tıkla... bu şapkaya bayıldım nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim emeğine eline sağlık hepsi birbirinden güzel
Şimal .!.: Süvetterimin ipliğinden yaptığım şapkam Ve yine aynı iplikten boyun atkısı ( Desenleri farklı ama hepsini birlikte giyince çok hoş duruyor.) Genişletmek için tıkla... bu şapkaya bayıldım nasıl yapıldığını yazarsan sevinirim emeğine eline sağlık hepsi birbirinden güzel
1 16eslem Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 476 0 116 Bursa 16 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #64 canım ya bunu detaylı bi şekilde anlatmışsın sonradan farkettim kusura bakma teşekkür ederim
XSXimal Üzeni yolla... Salla... Kayıtlı Üye 26 Haziran 2007 2.082 9 641 Çanakkale 24 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #65 16eslem .!.: canım ya bunu detaylı bi şekilde anlatmışsın sonradan farkettim kusura bakma teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bazılarının tarifini açıklamıştım ama sayfa ilerledikçe kaybolabiliyor canım.
16eslem .!.: canım ya bunu detaylı bi şekilde anlatmışsın sonradan farkettim kusura bakma teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Bazılarının tarifini açıklamıştım ama sayfa ilerledikçe kaybolabiliyor canım.
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 22 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi XSXimal #66 Her biri birbirinden güzelmiş