Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordulu olaraktan orduyu anlatıyorum, şuan nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum açıkcası ama ordu çok büyük bir şehir değil fakat karadeniz çevresinde medeniyet olarak Samsun'dan sonra gelir. Pahalılık olarak dersen çoğu yerde fiyat aynı malum enflasyon herkesi her memleketi ayırım yapmadan vurdu, fakat merkezin göbeğinde isen her yere çok kolay ulaşabilirsin bir ucundan bir ucuna kendi arabanla max 30 dakikada gidersin. Dışardan gelen çoğu kişi orduyu çok sever bu arada denize nazır bir yerdir burası. Bir tarafın deniz bir tarafın yeşillik. Ben daha çok gencim içim içime sığmadığı için orduyu gençlere göre biraz eksik buluyorum, ama orta yaş için gerçekten sevilen bir yer olduğunu düşünüyorum. Avm falan pek yok bu arada, yeni fidangör diye bir cadde var burda baya uzun ama ne ararsan ne istersen orada mutlaka bulabilirsin. Seyahat etmek istersen fakat işler zorlaşır havalimanı var fakat çoğu şehire direkt uçyş yok ve uçak biletleri buradan pahallıya gidiyor. Bazı semtlerde kiralar pahalıdır bazı semtlerde ucuz ama kalite olarak değişir tabii ama gözün korkmasın ne kadar kaliteli yaşamak istersen kiranda onunla doğru orantıda artar. Merkezden ne kadar uzaklaşırsan konutta kalite o kadar artar, genelde sahil tarafında kalan kısım biraz daha elittir okul bölgesi orası olduğu için. Neyse toparlamak gerekirse küçük şehirde yaşarım diyosanız gelin abla ama yaşayamam dersen bence oldupun yerde kal.Hanımlar, Ordu'dan eşime iş teklifi geldi.. ama çok kararsız kaldık..
Ben de sizlere sorayım dedim Ordu nasıl bir yer,pahalı mı ? Bir yanımız git diyor bir yanımız kal.. Biraz anlatırsanız birşeyler şekillenir belki..
Maaş ne kadar veriyorlar peki düzen bozmaya değer mi.Ankaradayım ben büyük şehir ama çocuklarla gezmek dolasmak zaten yok.. bi park,piknik anca.. eşim gitmek istiyor deneyelim ne çikar diyor bakalım inşallah severiz..
Merhaba Canım, ben Orduluyum. Çok güzel bir şehir sakin ve lüks bir yer. Hangi firmadan teklif geldi belki bilirim.Hanımlar, Ordu'dan eşime iş teklifi geldi.. ama çok kararsız kaldık..
Ben de sizlere sorayım dedim Ordu nasıl bir yer,pahalı mı ? Bir yanımız git diyor bir yanımız kal.. Biraz anlatırsanız birşeyler şekillenir belki..
Eşim oto elektrikci bir firma degil yani :) is yeri o gitti bizde duruma gore gidecegiz kimden duysam güzel diyor :)Merhaba Canım, ben Orduluyum. Çok güzel bir şehir sakin ve lüks bir yer. Hangi firmadan teklif geldi belki bilirim.
Mekanları çok lüks insanlar çok lük yaşıyor gezmek için çok yeri yok ama en güzeli hemen hemen her ev denizi görüyor.
İnsan gibi yaşamak istiyorsan git derim. Ama Ordu merkezden bahsediyorum.
Keşke benim eşimde gitmek istese giderim.
Ordu merkez :) bakalim bizim ne olacak gidecekmiyiz eşim begenecek mi isi :)Giresun desen gelme derdim orduda iki yıl yaşadım 8yıldırda giresundayım orduda kalsaydım keşke kat kat güzel giresundan her anlamda pahalılık desen her yer feciiii
Değer :) burada ki verilenlerin 2 katiMaaş ne kadar veriyorlar peki düzen bozmaya değer mi.