• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
HOŞGELDİNİZ:71::71::71::71::71::71::71::71:

Eveeetttttt düşündüm taşındım ve hem sürdüğüm ojeleri,hem de daha farklı denemelerimi bir başlıkta toplayıp, kendimdeki gelişimleri takip edeyim diye sonuca vardım.

Bi başlık açmamın sebebi iddialı olmam değil,kendi değişimimi takip etmek istememdir.

öncelikle tırnaklarımı uzun göremeyeceksiniz çünkü tırnaklarım yapısal olarak problemli,yeni bir ilça kullanmaya başladım işe yararsa uzama ihtimali olabilir.
tırnak problemime gelirsek;tırnaklarım azıcık da uzasa uçları kat kat kalkıp dökülüyor.
denemediğim ürün kalmadı,en fazla sağladığım yarar %20 falan olmuştur şimdiye kadar.
bu son kullandığım ilaç işe yararsa bi ömür bile kullanabilirim.

Neyse ojelere geçelim:

Bu gördüğünüz ilk desen çalışmam,yakaladınyakaladından aldığım ilk disclerimle yapıldı. You_know'un da benzer bir çalışması var.ancak ben bunu yaptıktan bi süre sonra blogunu karıştırken gördüm.

20132.jpg

bu da ikinci çalışmam:gabrini pasific 65 numara üzerine she beyaz ile yapıldı:

20390.jpg

bu da yağmur damlacığı tarzı bir çalışma:gabrini pasific 20 ile pastel 52 kullandım:

20258.jpg

bu da öylesine yapılmış amatör bir çalışmamdı:

20278.jpg

SAbırsızlıkla beklediğim born pretty diclerimle yaptığım ilk manikür(biraz zorlu oldu kabul etmeliyim) goldenrose 67 üzerine verita siyahla yaptım:

20327.jpg

İşte böyleeeeee umarım zaman geçtikçe daha güzellerini göreceksiniz:69::69::69::69::69:

Eklentiler

• $100_1376.jpg
    $100_1376.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $100_1387.jpg
    $100_1387.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 149
  • $100_1383.jpg
    $100_1383.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 133
  • $100_1432.JPG
    $100_1432.JPG
    54,4 KB · Görüntüleme: 149
  • $100_1453.jpg
    $100_1453.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
hadi bakalımm takipteyim canım :61:

yakında bende açıcam bi topik biraz bakıp gaza gelmem gerek:52:

valla canım inşallah daha güzel,yaratıcı şeyler yapacağım günleri de burda görmek istedim.
yelizcem de biraz gaza getirdi sağolsun.
sen de açarsan bi başlık ben de seni takip ederim hem:34:

Hepsi çok hoooşş :) bunların hepsini denemek istiyorumm :9:

beğenmene sevindim. teşekkür ederim:71::71:

işte bu da bugünkü cicim: ojenin markası yok gibi, bi kozmetikçide buldum,oldukça büyük şişeli,kozmetikçi Tayland'tan getirdiğini söylüyor.
var mı daha önce bu ojelerden gören?

$100_1465.jpg

$100_1467.jpg

$100_1468.jpg

bi de şöyle pembesini sürmüştüm,ışıl ışıldı:

$100_1382.jpg

kırmızı var bir de,onu da sürerim bugünlerde.
aldığım kozmetikçi 'bunlar kapış kapış gidiyor,siz alın beğenip yine almak isteyeceksiniz' demişti.
Aynen de öyle oldu,bugün gidip bakmayı düşünüyorum.
bu arada bu ojelerin aldığım 3'ü de konad baskıya uygun.
yüzük ve orta parmağı es geçmeyeyim,onlar da gabrini pasific 20 numara.en sevdiğim lilam:69::69:

Eklentiler

• $100_1464.jpg
    $100_1464.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 129
bunu da bugün yaptım: pastel 307 rengine bayıldım ama baskılarım sorunlu oldu maalesef.
bu arada işimden dolayı dikkat çekici manikürler yapamıyorum ama buna dair haftasonu sıkıca çalışacağım,birkaç deneme yapacağım.

$100_1471.jpg

hayırlı olsunnnn:46::46::46::46:

su en alttaki kapıs kapıs giden ojelerin yerini adını sanını cok merak ettim böyle bilinmeyen ojelere karsı zaafım var :52::52:

ayrıca cok guzel tasarımların var
o siyah altın desenide herkes ilk gördugunde siyah uzerine altınla yapmayı deniyor :52::52::52:

hayırlı olsunnnn:46::46::46::46:

su en alttaki kapıs kapıs giden ojelerin yerini adını sanını cok merak ettim böyle bilinmeyen ojelere karsı zaafım var :52::52:

ayrıca cok guzel tasarımların var
o siyah altın desenide herkes ilk gördugunde siyah uzerine altınla yapmayı deniyor :52::52::52:

hoşgeldin canımmmmm:71:
beğenmene sevindim,sonuçta sizleri örnek alıyoruz demi efenim:77:

o ojelere gelince ben Van'da yaşıyorum,buraya İran,Suriye gibi yerlerden kaçak kozmetik çok gelir.
bunları satan yerlerde dolanırken buldum bu ojeleri.
marka falan da yazmıyor,genelde de holografik ojeler.
tamamı da konad baskıya uygunlar.
ben de senin gibi böyle değişik markaları seviyorum,hatta çoğu kozmetikçinin burun kıvırdığı elanor marka ojeleri gördüğüm yerde toplarım.
Ocak'ta İstanbul'a gelince senin şu Kozmetikçilerin de bi adres listesini isteyeceğim.
4 yıl İstanbul'da okudum,o zaman da ojelere meraklıydım ama değişik markaları hiç bilmezdim.
Yazık olmuş o yıllara:43:

hoşgeldin canımmmmm:71:
beğenmene sevindim,sonuçta sizleri örnek alıyoruz demi efenim:77:

o ojelere gelince ben Van'da yaşıyorum,buraya İran,Suriye gibi yerlerden kaçak kozmetik çok gelir.
bunları satan yerlerde dolanırken buldum bu ojeleri.
marka falan da yazmıyor,genelde de holografik ojeler.
tamamı da konad baskıya uygunlar.
ben de senin gibi böyle değişik markaları seviyorum,hatta çoğu kozmetikçinin burun kıvırdığı elanor marka ojeleri gördüğüm yerde toplarım.
Ocak'ta İstanbul'a gelince senin şu Kozmetikçilerin de bi adres listesini isteyeceğim.
4 yıl İstanbul'da okudum,o zaman da ojelere meraklıydım ama değişik markaları hiç bilmezdim.
Yazık olmuş o yıllara:43:

holografikmi:52::52::52::52:

ama o surduklerin metalik hololarıda görmek istiyorummmmm bir arkadasta agrı dan almıstı böyle deişik ojeler bu booty holo lar fln burda satılmıyor diye arabistana gönderiliyormus:53::53:
cok bilinmeyen markaların ojeleri daha guzel ya renkleri fln mesela booty ın mukemmel holografik ojeleri var ama flormarın pastelin yok :63::63::63:
holografikleri ekleyebilirmiisn sende varsa eger guzelse senden isteyebilirim :52::52::52:

Back