Bölgesel İncelme Orantısız Vücudum :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

NzzL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
67
0
35
suan moralım ınanın cok kötu yaklasık 1 aydır dıyetteyım 2 kılo werdım ama yıne de mutsuzum :a015:.çunku herkes kılolu olmadıgımı söyluyo sadece basenlerın var falan dıyorlar.ama gercekten vucudum kötu bnce cunku govdemden yukarısı ıncecık haylımdekı gıbı ama govdemden altı sankı kılomun yarısından fazla.cok orantısız vucudum war .napcagımı sasırdım kılo bıle versen basen falan gıtmez dıyorlar .kılo vermekle de basenerım gıtmıcekse napcam ben yasenağlamasenağlama

üzme kendini canım.benim vucudum çok güzel.zayıfım filn... ama bnde keşke basenim olsa biraz daha şöle olsa böle olsa fln diyorum... insanoğlu kendinde olmayana özenirmiş hep...
sen yine diyetine dewam et.eminim istediğin gibi bi wücudun olacaktır.kaydirigubbakcemile5

ah be gülüm.. belden altı kalın diye üzülüyor. ya her yerin kalın olsaydı :)) üzülme lütfen bu azimle başaracağına inanıyorum senin. başarılar dilerim

sen demekki kendini hayalinde sadece belinden yukarısını görmüşsün canım alt kısmıa hayal et ve ulaşacağına inan. birçok basen egzersizi var canım. diyetle bölgesel zayıflama olmaz diyorlar. bak çoğu kişi lahana yağından falan memnun onları bi araştır istersen başka kremlerde var.

Canim senin vücutun armut tipi benimki mesela elma ben alinca göbege kica kalcaya aliyorum sen ise cogunlukla kalcaya kilo verirsen kalcalardan gider ama bence korkma ver kilonu kendin begenmiyorsan kim ne derse desin onlari ilgilendirmez benim arkadasim da armut tipliu o da kalcalara aliyor karni hic almiyor ama ben tam tersi cogunlukla karina ama tabiiki kalcalara da aliyorumm

basenn içinn sakın diyete girme çünkü sen alt incelsin diye uğraşırken üstte incelecek we yine orantıyı yakalayamayacksın..illaki erisin diyorsan ewde kendi kendine spor yap yada salona git en iyi faydasını öyle görürsün..yukarda arkdş yazmış ben kalçamdan alıyorum diyede herkeste aynı olmaya bilir mesela benimde basen kısmım değilde belin aşağısı çok çıkıktır ama kiloyu ordan almam zayıfladıkçada üstüm 3cm gidiyorsa orası yarım santim anca gidiyor..basen için bacak için diyet çok fazla işe yaramaz ewde spor yap yan yat bacaklarını yukarı aşağı kaldır indir böyle yaparsn diyetten daha çok etki görürsün emin ol ama sürekli yap aksatma..inşallah istediğin wücut tipne kawşursun..(etrafındakilerin incelmişşin kalınlaşmışsın gibi önerilerini azda olsa dikkate al çnkü sen aynada hergün kendini görüyorsun onlar bier hafta sonra filan gördükleri için değişimi farkederler yada en iyisi mezro ile ölç kendini)..hadi kolay gelsin sanaa inşallah istediğin olur :KK66:

basenden kiloyu diyetle değilde yürüyerek verirsin ben yürüyüşe başladığımdan belli basenlerim baya eridizemuszemus

canım bende senle aynı dertten muzdaribim..bel yok bende basen aldı başını gidiyo...kilo vermek diyet çözüm değil..1 aydır bende diyetteyim.. ama diyet yetmiyo..spor yapman lazım...hiç bişey yapamıyosan dans et..yeter ki hareket olsun :)

Nzzl selam ;

benımde senın gıbıydı Üst 40 alt 42 Şımdı eŞıtlendı sopa gıbı oldu nasılmı kesınlıkle Şıddetle mezoterapıye gıt en az 10 sean arasınada 2 seans lıpolız attır 6 seaansda 1 benden ıncelıyosun benım seanslarım daha bıtmedı 3 seansım var ona raĞmen 40 bıle bol gelmeye baŞladı kesın ve tek ÇÖzÜm spormuŞ dıyetmıŞ hıkaye kalıp duruyo yıne olduÜu gıbı eĞer gıttıĞım yerı ıstersen Özeldende yazarım sana ben Çok memnun kaldım ıstanbulda ÇÜnkÜ denemedıĞım Şey kalmamıŞtı dırekt yaĞlara yapılan bır ıŞlem ÇÜnkÜ bÖlgesel tamaman bu arada 4 kıloda verdım 62 oldum ayrıca ....2 kılo daha versem yetecek bana ÇÜnkÜ boyum 1,72
ama arkadaŞım sana Şıddetle tavsıye ederım bıraz malıyetlı oluyo ama bacaklar ıncelıyo 5 seansdan sonra ıncelme ıkıye katlıyo taksıtte yapıyolar.
HıÇ dÜŞÜnme bence.... Sadece bÖlgesel alt sorunun varsa.... Üst bÖlgeyede ıstersen yapıyolar ama ben basenlarıme yaptırdım Çok bÜyÜktÜler.
Herkes bana lıposuctıonmı yaptırdın dıyo gÖrenler
ı

X