Oraldent şişli agız ve diş sağlıgı merkezinde diş yaptıran var mı?

Dün başladım bende işlemlere zirkonyum yaptırıyorum..Ama sonucu nasıl olucak merak ediyorum..Sorunuz nedir yardımcı olabilirim belki..

Bende internette buldum orayı gittiğim gün yaptırdm dişlerimi ama ondan sonraki aşamalar beni bunalttı bugün öğle arasında randevum vardı saat 1.15 de gittim saat 13.15 e kadar ne kimse bi yer gösterip muayeneme devam etti nede soran oldu ve çok yoğun olduklarından her kafadan ses çıkıyor amaçları hasta memnuniyeti değil sadece paraya bakıyorlar..Yaptıkları herşeyi ücretlendirdikleri gibi her telefon edişimde farklı fiyat veren elemanlara sahipler şikayetimi bildirmeme rağmen hala telde müşteri gelsin nasılsa yolunucak kaz gözüyle bakıyorlar..Randevuya beni çağırmayı unutucak kadar yoğun bir yer ben arayıp ne zaman gelicem diyorum o yüzden ilk ve son kez diş yaptırışım oraya..!

dıslerımı muayene ettırmek ıcın randevu aldım,gıttıgımde doktor bey karsıdaymıs ısı cıkmıs tam 40 dakıka bekledım ne gelen doktor var ne gıden...barı doktorun gelıp gelmeyecegı soylenseydı bana,bosu bosuna gıttım....bırdaha asla gıtmeyecegım oraya sızın musterıye degerınız yoksa benımde sızın gıbı saygısız muesseselere kazandıracak param yok....

Vala 3 aydır bende gidip geliyorum oraldente ama inan bidaha kapısından içeri girmem pişman oldum zaten gittiğime..Sonunda bitti işlemler ama ben birazda maddiyattan oraya gittim benim dişcim nişantaşındaydı ama orasıda pahalı yapıyordu istersen özelden sana telefonunu veririm hizmetinden memnun kalırsın eminim ama dediğim gibi ücreti çok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…