J Jnyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 21 11 38 30 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #1 Oral yolla bulaşıcı bir hastalık kapılsa, bu mideden idrar yollarına ya da vajinaya iner mi? Sadece oral yolla birleşme olduğunda
Oral yolla bulaşıcı bir hastalık kapılsa, bu mideden idrar yollarına ya da vajinaya iner mi? Sadece oral yolla birleşme olduğunda
N Naznil85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2020 615 399 33 39 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #2 Jnyr .!.: Oral yolla bulaşıcı bir hastalık kapılsa, bu mideden idrar yollarına ya da vajinaya iner mi? Sadece oral yolla birleşme olduğunda Genişletmek için tıkla... Hpv ses tellerine kadar gidebiliyor diye biliyorum ama yaşamsal organlara bir zarar verdiği görülmüş duyulmuş birsey değil...Yani ben hiç duymadım...Diğer taraftan da yine hpv'nin oralda tutunabilme olasılığı çok çok az...Nadir görülen bir durum..
Jnyr .!.: Oral yolla bulaşıcı bir hastalık kapılsa, bu mideden idrar yollarına ya da vajinaya iner mi? Sadece oral yolla birleşme olduğunda Genişletmek için tıkla... Hpv ses tellerine kadar gidebiliyor diye biliyorum ama yaşamsal organlara bir zarar verdiği görülmüş duyulmuş birsey değil...Yani ben hiç duymadım...Diğer taraftan da yine hpv'nin oralda tutunabilme olasılığı çok çok az...Nadir görülen bir durum..
J Jnyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 21 11 38 30 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #3 Aslında hpv den bahsetmiyorum. Örneğin mikoplazma mikrobu aldık oraldan ya da gonore. O kendi vücudumuzda idrar yollarına iner mi?
Aslında hpv den bahsetmiyorum. Örneğin mikoplazma mikrobu aldık oraldan ya da gonore. O kendi vücudumuzda idrar yollarına iner mi?
J Jnyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 21 11 38 30 25 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #4 Cevap verecek var mı?
N nihalerdem Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Kasım 2020 225 36 13 26 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #5 Jnyr .!.: Cevap verecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ağızdan idrar yollarına nasıl gitsin gitmez. Boğazda enfeksiyon iltihap oluşur. Ne olacaksa ağız içi ve boğazda olur.
Jnyr .!.: Cevap verecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ağızdan idrar yollarına nasıl gitsin gitmez. Boğazda enfeksiyon iltihap oluşur. Ne olacaksa ağız içi ve boğazda olur.
J Jnyr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 21 11 38 30 26 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Jnyr #6 Boğazdaki mideye, mideden de boşaltım yapılırken idrar yollarına diye düşündüm