Oral yaparken su istemek ne alaka?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.517
7.447
Aklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.

Temizliğinizden mi şüphe duyuyor anlamadım ki. Ya da daha ıslak olması için herhalde :KK70:

Aklıma takıldı cidden. Eski görüştüğüm kişi bana yarın size gelince su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım. Neyse o gün gelince istemedim yapmasını çekindim. Başka bir gün de ben ona yapacakken istersen su getir üstüne serp demişti. Ne alaka yani? Bugünlerde aklıma takıldı.
Belki temizliğinden şüphe ediyorsan su dökebilirsin demek istemiştir 🤦🏻‍♀️ Sulayıp büyütecek değilsiniz ya, aklıma başka bir neden gelmedi😂

'su hazırla sana güzel bir haz yaşatıcam demişti . Anlamıştım oral olduğunu ama soramadım.'
Yazmissiniz. Onu dedim.
Bana su hazirla dense bana makarna falan yapacak derdim 😂

Suyu kaynat olmadı çay içeriz. 😀😀😀

Hadi buz olsa başımla beraber de suyu ben de anlamadım konu sahibi. 😀

Su hazirla dedi oral yapacagini anladim deyip sonra neden su istediğine takilmasini anlamadim. Konuyu ben mi yanlis anlıyorum onu da anlamadim 😂
Yok ben yaşamadığın bir haz yaşatıcam dedi ya ordan anladım😀😀😀😀😀 ertesi gün evime geldiğinde söyledi zaten 😀😀 yapmak istediğini ben epilasyona gidiyorum ve jiletle tüylerimi alıyorum diye rahatsız olur belki dedim kabul etmedim canım da istemedi zaten o an

X