- 14 Ağustos 2018
- 19.233
- 72.078
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Başka biriyle mi oral seks planlarınız var? Evlenmeden seks yapanlara vahiy dağıtmaya geldiğinizden evlendiğiniz kişiye oral yaparsınız diye düşünmüştük pardonSiz niye benim her konumu evlendigim kişi üzerinden yorum yaparak değerlendirme gereği duyuyorsunuz
Adamın annesi izin verirse yaparlarBosanacakmiş birde oral seks deneyelim belki vaz geçerim diye düşünmüş
En son adamın dayısına güya ayrılık konuşması yapmaya gittiğimizde bir de baktık barışıvermişiz hiçbişii anlamadık valla dese kurtuluverecek ama yoohh. Diyemedi ne hallere koydu kendini.Başka biriyle mi oral seks planlarınız var? Evlenmeden seks yapanlara vahiy dağıtmaya geldiğinizden evlendiğiniz kişiye oral yaparsınız diye düşünmüştük pardon
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusuSize yada partnerinize yaptığınız oral seksten ne kadar zevk alıyorsunuz ?
Karı koca arasındaki şeymi haram mış!Veranal kesinlikle haram ama oral da necis
Ben 3,5 kilo zevk alıyorum. Fazlası hamallikNe kadar diye sormak çok saçma. Bunu yaşayarak öğrenmeniz sizin için daha iyi olmaz mı?
Bir de yapan var yapan var yani... İşi bilen var yalapşap içine eden varAlıyorum desem sana ne katacak, almıyorum desem ne katacak? Bende bunu merak ettim
Necis olduğuna dair fetvayi nerden aldın kahveVeranal kesinlikle haram ama oral da necis
En son adamın dayısına güya ayrılık konuşması yapmaya gittiğimizde bir de baktık barışıvermişiz hiçbişii anlamadık valla dese kurtuluverecek ama yoohh. Diyemedi ne hallere koydu kendini.
Bir de yapan var yapan var yani... İşi bilen var yalapşap içine eden varsenin goca hangi kategoride biz ne bilek
Veranal kesinlikle haram ama oral da necis
Başka biriyle mi oral seks planlarınız var? Evlenmeden seks yapanlara vahiy dağıtmaya geldiğinizden evlendiğiniz kişiye oral yaparsınız diye düşünmüştük pardon
Ah Kahve Pembe ahhh !!!Karı koca arasındaki şeymi haram mış!