• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral seks

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
342
Puanlar
103
Merhaba hanımlar, bir buçuk aydır bir bey efendiyle görüşüyorum. 35 yaşındayım hiç evlenmedim benim için evlilik öncesi seks tabu değil. Çok hızlı hayatı olan biri değilim ama sevdiğim kişilerle de bu bağı kurmaktan kaçınmıyorum. Görüştüğüm kişi de genel hayat görüşü itibarı ile öyle görünüyor. Şimdiye kadarki buluşmalarımızda (8-9 kere buluştuk) yalnızca öpüşmelerimiz oldu ve bu hafta sonu ilk kez gece beraber kalacağımız bi program yaptık beraber olacağız gibi görünüyor.

Ben size şunu danışmak istiyorum, normalde partnerime oral seks yapmaktan çekinen biri değilim hatta bundan zevk de alıyorum. Ama ilk sevişmede oral seks yapmak erkeğin gözünde beni değersizleştirir mi, konumlandıracağı yere etki eder mi? Bu konuda maalesef çekince duyuyorum :( Gözlemleriniz varsa bana tavsiyede bulunabilir misiniz?

Anın tadını çıkarın, temizliğe dikkat edin, kendinizi şartlandırmayın bence. Akışına bırakın gitsin.

Merhaba hanımlar, bir buçuk aydır bir bey efendiyle görüşüyorum. 35 yaşındayım hiç evlenmedim benim için evlilik öncesi seks tabu değil. Çok hızlı hayatı olan biri değilim ama sevdiğim kişilerle de bu bağı kurmaktan kaçınmıyorum. Görüştüğüm kişi de genel hayat görüşü itibarı ile öyle görünüyor. Şimdiye kadarki buluşmalarımızda (8-9 kere buluştuk) yalnızca öpüşmelerimiz oldu ve bu hafta sonu ilk kez gece beraber kalacağımız bi program yaptık beraber olacağız gibi görünüyor.

Ben size şunu danışmak istiyorum, normalde partnerime oral seks yapmaktan çekinen biri değilim hatta bundan zevk de alıyorum. Ama ilk sevişmede oral seks yapmak erkeğin gözünde beni değersizleştirir mi, konumlandıracağı yere etki eder mi? Bu konuda maalesef çekince duyuyorum :( Gözlemleriniz varsa bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
merhabalar, bence boş bir kuruntu. iş birlikteliğe gelmişse 2 tarafta soyutlanıp rahat davranmalı bence. hiç kasmayın rahat olun, inş keyifli ve tatmin edici geçer.

Sanmıyorum .. Sex yapmakta bir sıkıntı yok ama oral da değersizleştirme neden olsun o sexle bir bütün zaten! Akışta kalın derin✨😃

Kurup kurup huzurhuz olacak bı durum yok, o anda nasıl gelişirse, sal gitsin, zaten hakkında öyle böyle dusunecekse yol yakınken bakarsin duruma

Ergenlik ve sonrası yaşlarda olsanız tamamda artık yetişkin belli bir yaşta siniz ilk olmasını beklememeli öyleyse zaten başka kapıda arasin mutluluğu inancım gereği doğru olmasada ben evlenmeden önce insanların bu uyumu yakalaması gerektiğini düşünüyorum beraberliğin çoğunluğunu da bu durum belirliyor

Back
X