- Emoji Skoru
- 342
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
Merhaba hanımlar, bir buçuk aydır bir bey efendiyle görüşüyorum. 35 yaşındayım hiç evlenmedim benim için evlilik öncesi seks tabu değil. Çok hızlı hayatı olan biri değilim ama sevdiğim kişilerle de bu bağı kurmaktan kaçınmıyorum. Görüştüğüm kişi de genel hayat görüşü itibarı ile öyle görünüyor. Şimdiye kadarki buluşmalarımızda (8-9 kere buluştuk) yalnızca öpüşmelerimiz oldu ve bu hafta sonu ilk kez gece beraber kalacağımız bi program yaptık beraber olacağız gibi görünüyor.
Ben size şunu danışmak istiyorum, normalde partnerime oral seks yapmaktan çekinen biri değilim hatta bundan zevk de alıyorum. Ama ilk sevişmede oral seks yapmak erkeğin gözünde beni değersizleştirir mi, konumlandıracağı yere etki eder mi? Bu konuda maalesef çekince duyuyorum
Gözlemleriniz varsa bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Ben size şunu danışmak istiyorum, normalde partnerime oral seks yapmaktan çekinen biri değilim hatta bundan zevk de alıyorum. Ama ilk sevişmede oral seks yapmak erkeğin gözünde beni değersizleştirir mi, konumlandıracağı yere etki eder mi? Bu konuda maalesef çekince duyuyorum