Oral ilişki hamilelik

Hanımefendi kendi sıvısını ağzında tutup vulvanıza tükürse bile olmaz. Yumurtalıklarınız girişinizin 12 cm kadar gerisinde dolambaçlı bir yolda. Sperm de uygun olmayan koşullarda yaşayabilecek bir şey değil. Kaç kişi anlatmış hala aynı tantana öffff

Bu şekilde oldu bende korkup ella kullandım

Eklentiler

• 947FAC64-8079-4B13-978D-E30BF9BDE6A7.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 53
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vay be sizin dudakta kalan emâre partnere geçecek emârenin emaresi vajinadan girecek ve döllenme olacak vay be

Tamam anlıyorum da sürtünme yoluyla ele bulaşan spermle veya vajinaya girmeden yakınına bulaşınca hamile kalınıyor onlarda da 12 cm gerisinde o nasıl oluyor ben bunu anlamıyorum

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vay be sizin dudakta kalan emâre partnere geçecek emârenin emaresi vajinadan girecek ve döllenme olacak vay be
Bunu soran o kadar fazla kişi var ki bende korktum

Eklentiler

• 30788ADF-C1D4-4AB0-B586-8BDB9A0DD93B.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 57
Tamam anlıyorum da sürtünme yoluyla ele bulaşan spermle veya vajinaya girmeden yakınına bulaşınca hamile kalınıyor onlarda da 12 cm gerisinde o nasıl oluyor ben bunu anlamıyorum
Olmuyor işte öyle şeyler. 10 milyonda bir veya çoğu penetrasyon yaşadığını itiraf etmek istemeyen kişilerin uydurması

Bi an şaka mı yapıyorsun diye düşünmedim değil. Biz normal ilişkiyle çocuk için aylarca uğraşıyoruz böyle hamile kalan varsa helal olsun

Hmm o zaman kalırsın evet hatta en çoğu hamilelik bu şekilde oluyor ağızdaki bazı enzimler spermleri hızlandırıyormuş ikiz ihtimali de oluyormuş araştırın kalan çok kişi var oral yolla
Aynen aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…