ORAL HPV AĞIZDA HPV KORKUSU

Çok sağolun gerçekten ben de çok rahatladım midem yemek bile almıyordu inanın. Test sonuçlarım da güzel gelirse şükürler olsun diyelim.

Çok sağolun gerçekten ben de çok rahatladım midem yemek bile almıyordu inanın. Test sonuçlarım da güzel gelirse şükürler olsun diyelim.
Güzel düşünelim güzel olsun
Test sonuçlarınla ilgili senden haber bekliyorum canım.

Güzel düşünelim güzel olsun
Test sonuçlarınla ilgili senden haber bekliyorum canım.
Çok sağolun umarım güzel haberler ile gelirim test sonuçları konusunda. Geriliyorum fakat sizin dediğiniz bir söz vardı başta hepimiz böyle olduk ama sonra bunu aşıp tedaviye odaklanıyoruz minvalinde.

Çok sağolun umarım güzel haberler ile gelirim test sonuçları konusunda. Geriliyorum fakat sizin dediğiniz bir söz vardı başta hepimiz böyle olduk ama sonra bunu aşıp tedaviye odaklanıyoruz minvalinde.
İçimi ferah tutmalıyım muhtemelen. Ama daha çok başındayım korkuyorum .

Evet canım önce bir şok etkisi yaratıyor maalesef, sonrasında duruma mecburen alışıp, tedaviye ve kurtuluş yollarına odaklanıyorsun.

Evet canım önce bir şok etkisi yaratıyor maalesef, sonrasında duruma mecburen alışıp, tedaviye ve kurtuluş yollarına odaklanıyorsun.
Merhaba bugün 1.5 aya çıkar dedikleri patoloji sonucum çıkmış devlet hastanesinin. Malignite ve intraepitelyal lezyon yönünden negatif yazıyor. Sıvı bazlı servikovajinal smear inflamasyon yazıyor. Anladığım kadarıyla kansere dair bir lezyon vesaire yok. Enfeksiyonum mevcut. Neoplazma da rastlanmamıştır diyor bu da yine iyi bir şey . Muayenehanedeki sonuçlarım çıkmadı henüz bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9003.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba bugün 1.5 aya çıkar dedikleri patoloji sonucum çıkmış devlet hastanesinin. Malignite ve intraepitelyal lezyon yönünden negatif yazıyor. Sıvı bazlı servikovajinal smear inflamasyon yazıyor. Anladığım kadarıyla kansere dair bir lezyon vesaire yok. Enfeksiyonum mevcut. Neoplazma da rastlanmamıştır diyor bu da yine iyi bir şey . Muayenehanedeki sonuçlarım çıkmadı henüz bekliyorum

Eklentiler

• IMG_9003.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 128

Evet cnm enfeksiyon cikmis. Kotu bisey cikmamis. Gittginde doktorada sonucunu gösterirsin. Diger testlerinde guzel gelir umarim

Evet cnm enfeksiyon cikmis. Kotu bisey cikmamis. Gittginde doktorada sonucunu gösterirsin. Diger testlerinde guzel gelir umarim
Siz de smear testim temiz çıkmıştı demiştiniz öyle hatırlıyorum. Sonra sınıflandırma testi yaptırmıştınız. Bu yüzden içim rahatlaması gerekirken biraz tedirginim . Diğer sonuçlarımı bekliyorum

Gerçekten mi ? İnflamasyon kısmından korkmamalıyım değil mi sadece enfeksiyon yani ?
Cnm doktor değilim ama inflamasyon , enfeksiyon sonucu olusur. Korkucak bisey yok. Smearda hucre degisikliğine dair birseyin yok yani. Ztn hpv teslerini verdin. Hpv ile smear beraber verilmesi daha guvenilir sonuclar verirms.

Aynen oyle. Benm smearm da temizdi. Ben %100 smeara guvenmiyorum ama siz dogru olani yaptiniz berabernde hpv testi de verdiniz benim gibi. Oyuzden iciniz rahat olsun .

Aynen oyle. Benm smearm da temizdi. Ben %100 smeara guvenmiyorum ama siz dogru olani yaptiniz berabernde hpv testi de verdiniz benim gibi. Oyuzden iciniz rahat olsun .
Vaktini ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim hpv testi de almışlar devlette benden. Riskli türleri yoktur yazıyor . Ama tabi diğer klinik sonuçlarımı beklemedeyim. Çok sağolun .

Rica ederim canim. Bu sonucna gore yuksek risk cikmams gorunuyor. Hersey yolunda gidiyor diger sonuclari da paylaşırsın. Sağlikla kal.

Merhaba bende de daha önce Hpv cin2 çıktı, kolposkopi ve leep oldum ama ağızla ilgili aşırı panik haldeyim. Devamlı bakıyorum bazen bisey yok gibi geliyor bazen var gibi..
Sizin oral Hpv sonucunuz çıktı mı acaba?

Merhaba. Henüz sonuçlarım çıkmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…