Öpüşen çifti uyaran kişi 4 yerinden bıçaklandı!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Saldırıyı gerçekleştiren kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı
page_opusen-cifti-uyaran-kisi-4-yerinden-bicaklandi_703581481.jpg

inPaylaşın
Yalova'da bir alışveriş merkezi içerisinde öpüşen genç çifti uyaran 42 yaşındaki Metin K., bıçaklı saldırıya uğradı. 4 kez bıçak darbesi alan ve ağır yaralanan Metin K., hastanede tedaviye alındı.

Doğan Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre, geçtiğimiz cumartesi bir alışveriş merkezine giden Metin K., içeride sarılarak öpüşen bir çiftle karşılaştı.

Metin K., gençleri halka açık bir yerde öpüştüklerini belirterek uyardı. Bunun üzerine çıkan tartışma sonucu Metin K., uyardığı 20 yaşındaki Oğuzhan G. tarafından alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerin olduğu kısımda bıçaklandı.

4 yerinden bıçaklanan Metin K., ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Metin K., tedaviye alınırken, Oğuzhan G. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol kararı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
http://t24.com.tr/haber/opusen-cifti-uyaran-kisi-4-yerinden-bicaklandi,342852

Edebibi hayasini bilmeyen yuzunden ben evladimi cekiniyorum artik parka bile goturmeye tabii ki bu benim tercihim kimseyide alakadar etmez ama toplum icinde insan kendini bilmeli ben rahatsizim
Adamada yazik olmus .O sekilde yaralayan adami nasil salmislar oda ayri bir konu
Toplum ahlaki diye bisey var bilmeyen zaten cok
Edep yahuu...

bıçaklamak abartı olmuş, olmasaymış keşke ama adam da en azından uyarıyı haketmiş. haddine değil millete karışmak

Edebibi hayasini bilmeyen yuzunden ben evladimi cekiniyorum artik parka bile goturmeye tabii ki bu benim tercihim kimseyide alakadar etmez ama toplum icinde insan kendini bilmeli ben rahatsizim
Adamada yazik olmus .O sekilde yaralayan adami nasil salmislar oda ayri bir konu
Toplum ahlaki diye bisey var bilmeyen zaten cok
Edep yahuu...
Cocugunun gözünü kapat o zaman ?
Senin çocuğunun benim için hiçbir önemi yok. Benim ahlak anlayisima uyuyorsa senin çocuğun için geri kalamam valla.

O kadar kalabalık bir yerde, toplum içinde tabi ki öpüşülmesi bizim ahlak kurallarımıza aykırı ama öpüşen birini gördüysen de sus kim ne yapıyorsa yapsın. Kimse kimseye karışmasa gül gibi geçinip gideceğiz.

enteresan bu ulkede hersey bazen bakıyorsun el ele tutusmus sarılmıs ciftleri gorunce bile sunlara bak ahlak kalmamıs cart curt diye bos sesler cıkaran insanlarımızda mevcut hicbirseyin ayarı yok..yeri ve zamanına gore davranmak lazım toplum icinde ozel hayatını milletin onunde yasamakda abes geliyor tabi sarıl elini tut op hatta ama bazen de ayarını kacırıyorlar ben uyarırmıyım hayır kalkıp giderim uyaran kisi nasıl bir uslupla yapmıs bunu onemli ama karsılıgında ne olursa olsun bıcaklamak kabul edilemez nasıl kolay zarar veriyorlar insanlar baskalarına anlayamıyorum..simdi ramazan geliyor her sene oldugu gibi oruc tutmadıgı icin yolsa sigara veya su ictiginden dayak yiyen insanların haberlerinide okuruz insanların birbirine saldırası var bahane arıyor

Cocugunun gözünü kapat o zaman ?
Senin çocuğunun benim için hiçbir önemi yok. Benim ahlak anlayisima uyuyorsa senin çocuğun için geri kalamam valla.
Toplumun genel bir ahlak anlayisi vardir uyarsin uymazsin sana kalmis terbiye meselesi.
O cocugun o manzarayi gormesi Pedagojik olarak ne kadar doğru acaba bu da ayri mesele.
Ayrıca ne bu boyle senin çocuğun benim icin bir hic Edebiyatları sanki kisisel bir yorum yazmış gibi. Sakinn. :KK70:

Her şeye burnunu sokan insanlara bayılıyorum :işsiz: neyse bıçaklamak falan olmamış tabi ki ama olay kavgaya gittiği için büyümüştür şaşırmadım.

O kadar kalabalık bir yerde, toplum içinde tabi ki öpüşülmesi bizim ahlak kurallarımıza aykırı ama öpüşen birini gördüysen de sus kim ne yapıyorsa yapsın. Kimse kimseye karışmasa gül gibi geçinip gideceğiz.
Aynen suanki duruma gore hersey ic ice bu nedenle doğru olmasa da uyararak da bir yere varilamaz

ama insanlar asıl tepki vermesi gereken seylere de tepki vermiyor orf adet ahlak sadece kadın ve erkegin yakınlasmasına karsı cıkmak degil.. bir defasından bir adam kızı cekistiriyordu biz sonra ogrendikki babasıymıs kızda rahatsızmıs kacıp gidiyormus devamlı falan neyse herkes afedersiniz mal gibi izledi ne tepki ne birsey ablamla ben vardık sadece tepki gosteren eee nerde bu her seye maydonoz olanlar yook is ne zaman kadın erkek arasındaki yakınlasmaya gelir ozaman fırlıyorlar..yada bir kadın tacize ugrar ne giydin de oldu ee haklı adam tahrik olmustur diyenlerin buyuk cogunlugu bir ciftin sarılmasını opusmesini ahlaksızlık olarak nitenlendiriyor boylede sacma sapan olaylar

Toplumun genel bir ahlak anlayisi vardir uyarsin uymazsin sana kalmis terbiye meselesi.
O cocugun o manzarayi gormesi Pedagojik olarak ne kadar doğru acaba bu da ayri mesele.
Ayrıca ne bu boyle senin çocuğun benim icin bir hic Edebiyatları sanki kisisel bir yorum yazmış gibi. Sakinn. :KK70:
Bilmem ne kadar doğru veya yanlış sence ? Slovakyada herkes opusuyor gördüğüm kadarıyla hiçbir çocuk sorunlu değil ??? Sebebi Ne ?
Bu arada kişisel yorum demişsin madem atladin oradan açıklama yapayım kendisi kızların açık giyinerek erkeklerin nefsini kabarttigini bu yüzden tacize uğradığını düşünen biri . Tekrar tekrar söylüyorum onun ahlak anlayışı ve çocuğu umrumda değil. Ben bir daha soyleleyeyim çocuğu hiç umrumda değil

ama insanlar asıl tepki vermesi gereken seylere de tepki vermiyor orf adet ahlak sadece kadın ve erkegin yakınlasmasına karsı cıkmak degil.. bir defasından bir adam kızı cekistiriyordu biz sonra ogrendikki babasıymıs kızda rahatsızmıs kacıp gidiyormus devamlı falan neyse herkes afedersiniz mal gibi izledi ne tepki ne birsey ablamla ben vardık sadece tepki gosteren eee nerde bu her seye maydonoz olanlar yook is ne zaman kadın erkek arasındaki yakınlasmaya gelir ozaman fırlıyorlar..yada bir kadın tacize ugrar ne giydin de oldu ee haklı adam tahrik olmustur diyenlerin buyuk cogunlugu bir ciftin sarılmasını opusmesini ahlaksızlık olarak nitenlendiriyor boylede sacma sapan olaylar
Ben uzulmedim ya. Şimdiye kadar toplu hiçbir yerde opusmedim yanaktan falan da opmedim kimseyi. El ele tutusmak sadece yaptığım .ama bunlar işi o kadar abartti ki bunlara prim verilirse yarın öbür gün yan yana yürümeyin de diyecek. Etkiye tepki. Hiç uzulmedim valla. Önceden ben de hoş bulmazdim opusmeyi filan bunlar böyle kudurdukca sempatik gelmeye başladı.
Ogrensinler her önüne gelene ne yapacaklarini soyleyemeyeceklerini. 2 taraf içinde iyi olmuş. Bu dersini aldı diğer Maganda hapis cezası alır Ohhh çok güzel

Toplum içinde karşıyım böyle hareketlere Ada'm da da hata var o gençtede neden bu kadar büyüdü kavga anlamadım
Aslında Ada'm (yaptıkları bana göre yanlış olsa bile ) kafasını çevirip gidebilirdi yada genç kalkıp başka yere gidebilirdi.
Özgürlük diye konuşulacaksa da senin özgürlüğün benim özgürlük alanımı kısıtlıyorsa bozulur ben evladımla gezemeyecek miyim denmiş çokta doğru denmiş bence çocukların görmesi çokta uygun değil o onun bilinç altına daha o yaşta yerleşmemeli hani sorunlu olmaz görürse deniyor ya o Zaman 3 yaşında buyurun anlatın çocuklarınıza cinsel eğitim verin ne kadar anlayacak

Back