• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opudan sonra erken adet?

geceyagmuru

Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven.
Pro Üye
22 Mayıs 2020
2.077
5.335
108
27
İzmir
Arkadaşlar opudan sonra erken adet olma durumu var evet ama bu adetinden 9-8 gün önce olan var mı? İnanılmaz kasıklarım belim ağrıyor her an olacakmışım gibi :(

Arkadaşlar opudan sonra erken adet olma durumu var evet ama bu adetinden 9-8 gün önce olan var mı? İnanılmaz kasıklarım belim ağrıyor her an olacakmışım gibi :KK43:
Benim normalde adetim 6 nisanda oldu. Opuyu ise 19 nisanda oldum. Opudan sonra bu arada ayni sekilde adet olacakmisim gibi agrim vardi ve 10 mayis gibi olmam gerekirken 24 nisan adet oldum 😇 bu iyi bisey gibi bir sonraki adetimden sonra transfer olacak

Benim normalde adetim 6 nisanda oldu. Opuyu ise 19 nisanda oldum. Opudan sonra bu arada ayni sekilde adet olacakmisim gibi agrim vardi ve 10 mayis gibi olmam gerekirken 24 nisan adet oldum 😇 bu iyi bisey gibi bir sonraki adetimden sonra transfer olacak
Bende de belirtiler var WC gidiyorum sürekli ama henüz olmadım. Her an olacakmışım gibi. Benim de 5 Mayıs olmam gereken tarih

Back