Opudan sonra 2 ci adet kanaması

Şöyle canım ilk deneme bahçeci tam bir rezalet pcolu birinden 6cı güne zae zor 5bc bir embriyo kaldı transfer oldum negatif oldu . Sonrasında Almanyada yaşadığım için burada 3 ücretsiz tüp bebek hakkım vardı ilkini yaptım ama 3 günden 5 ci güne embriyo gelmiyor diye 3 gün transferi istedim . 2 tane 3 gün transferi oldum negatif sonra geride kalan 2 taneyi daha transfer ettiler negatif geldi, klinik değiştirdim doktorum kesinlikle size 3 gün olmaz dedi 5ci gün beklenildi ve 2 tane kaldı ilki 5 ab negatif ilincisi 3 ab ve bio kimyasal gebelik oldu . Şimdi tekrar türkiyede deniyorum ilk yüp bebek doktorum klinik değiştirdi ona geçtim zaten sürekli iletişim halindeydim buradaki tedavilerimdede hep yazıltık hep yardımcı oldu.Doktorumdan çok memmun kalmıştım ondan başkasınıda düşünmedim türkiyede . Kaç transfer olmuşum 3 günleri saymassak 3 tane 5 ci gün ama toplamına bakarsak 7 embriyo 🙂 bu arada kanama bozukluğu tehsisi konuldu . Yani tutunmayı zorlaştırıyor aynı zamanda bu durum . Bu kez farklı şeyler deniyoruz . Normalde aspirin yazılır transfer öncesi bende tam tersi kan katılaştırmak için ilaç kullanılacak .

Şöyle canım ilk deneme bahçeci tam bir rezalet pcolu birinden 6cı güne zae zor 5bc bir embriyo kaldı transfer oldum negatif oldu . Sonrasında Almanyada yaşadığım için burada 3 ücretsiz tüp bebek hakkım vardı ilkini yaptım ama 3 günden 5 ci güne embriyo gelmiyor diye 3 gün transferi istedim . 2 tane 3 gün transferi oldum negatif sonra geride kalan 2 taneyi daha transfer ettiler negatif geldi, klinik değiştirdim doktorum kesinlikle size 3 gün olmaz dedi 5ci gün beklenildi ve 2 tane kaldı ilki 5 ab negatif ilincisi 3 ab ve bio kimyasal gebelik oldu . Şimdi tekrar türkiyede deniyorum ilk yüp bebek doktorum klinik değiştirdi ona geçtim zaten sürekli iletişim halindeydim buradaki tedavilerimdede hep yazıltık hep yardımcı oldu.Doktorumdan çok memmun kalmıştım ondan başkasınıda düşünmedim türkiyede . Kaç transfer olmuşum 3 günleri saymassak 3 tane 5 ci gün ama toplamına bakarsak 7 embriyo 🙂 bu arada kanama bozukluğu tehsisi konuldu . Yani tutunmayı zorlaştırıyor aynı zamanda bu durum . Bu kez farklı şeyler deniyoruz . Normalde aspirin yazılır transfer öncesi bende tam tersi kan katılaştırmak için ilaç kullanılacak .
Kanama bozukluğunuz nasıl teşhis edildi kanama miktarınız mı azdı

Yani laboratuvar olarakta bence şuana kadar en başarılısı oldu burası yani Brüksel tüp benek merkezi ilk kez bukadar güzel sonuç aldım . Doktorum genetiğe yolladı genetikten 3 embriyo temiz geldi biri imha edildi . Birindede sonradan kendini yeniliyevek bir kromozommuş o saklanıldı en sona bırakır galiba . Adet ne zaman ? Bende bu ay yani pazartesi günü histeroskopiye gelicem rahime çizik atıcak önümüzdeki adetlede inşallah transfer. Bu arada doktorum histeroskopi için reglin bitmesi yeterli dedi yani bu az kanamayı adetten sayıyor . Önemli olan aktif kanama olması miktarın önemi yok dedi . Az önce cevap yazdı . Senin doktorun kim ?
Merhaba bende perşembe günü histeroskopi olucam ama kanama miktarım biraz az sorun olur mu acaba diye düşünüyorum siz oldunuz mu nasıl geçti

Benim doktorum Murat Berkkanoğlu canım ben Antalya ıvf merkezinde tedavi görüyorum. Doktorumu seviyorum. Zaten ikinci denemeyi onunla yaptık düşükle sonuçlandı sanırım embriyonun genetiği ile alakalı biz embriyoları teste göndermedik. Adetim ağustosun başında yani daha var canım. Bu ay değerlerim iyi çıkmadığı için doktorum transfer yapmam dedi. Diğer aya kaldı. Rahime çizik atılması da işe yarıyor canım inşallah güzel geçer
Merhaba canım bende transfer yaptircam inşallah Antalya ivfde. Ne kadara yapılıyor son güncel fiyat nedir acaba

X